Etsy mønstre

etsymoenstreVild med Etsy mønstre, så er dette det rigtige sted for dig. Her kan du finde links til anmeldelse af de Etsy mønstre jeg har testet.

Små fine bloomers

Processed with VSCO with f2 preset

Mangler du et godt basis mønster på bloomers, så linker jeg her i indlægget til et rigtig godt et, og så viser jeg dig hvordan du nemt og hurtigt tilsætter en flæse til dit mønster og guider dig igennem, hvordan du syer et par bloomers med en perfekt finish. Find mønster og DIY lige her

 

Romper med lange ærmer // Etsy mønster

etsyromper2

Fin romper med lange ærmer. Et nemt mønster, og resultatet er ret så fint. Find anmeldelse og link til mønster lige her.

4 i 1 romper mønster // Etsy mønster

prikketromper

Et fantastisk mønster, hvor du får hele 4 forskellige versioner af den samme romper. Nok mit ynglings Etsy mønster, både fordi du får meget for pengene, men også fordi resultatet er så fint.  Fin anmeldelse  og link til mønster lige her

Romper med smæk // Etsy mønster

Processed with VSCOcam with a1 preset

Meget fin romper, som dog er lidt svær at sy. Kræver at man er let øvet, men resultater er ret så flot, så hvis du har mod på det, så kast dig ud i det. Fin anmeldelse  og link til mønster lige her.

Fin lille nem romper // Etsy mønster

babyromper2

Fantastisk fin romper. Lidt bred pasform, men ellers helt perfekt. Kræver en smule sy forståelse. Find anmeldelse og link til mønster lige her.

Smock romper // Etsy mønster

babyromper12-1024x773

Meget nem at sy når man først lige får styr på at sy smock. Pga stropperne og smocken kan den bruges længe. Find anmeldelse  og link til mønster lige her.

En fin lille solhat // Etsy mønster

Processed with VSCOcam with a1 preset

Står du og mangler en solhat, så har jeg her et nemt lille mønster, som samtidig giver et flot resultat. Læs anmeldelse og find link til mønster i indlægget her.

 Små flæse bloomers // Etsy mønster

bloomers

Mangler du en nem og fin opskrift på et par bloomers med en lille flæse, så er mønsteret her helt perfekt. Find link og anmeldelse af mønster i indlægget her.

 

Gem

Gem

Gem