picmonkey-collageHer har jeg samlet alle mine diy indlæg. Hold øje der kommer løbende flere til. Skriv gerne til mig hvis der er noget du godt kunne tænke dig at jeg lavede en DIY på. Eller har du spørgsmål til en af dem jeg allerede har lavet, så skriv til mig på Olinesmor@live.com.

De er alle til fri afbenyttelse. Deler du på sociale netværk, så brug gerne #olinesmor eller tag mig, så kan jeg nemlig se hvad i får lavet. Det elsker jeg.

 

Lav din egen quiltede kyse

KYSE

Elsker du også de små quiltede kyser, men har du indtil nu ikke turde kaste dig ud i dem, fordi du tænker de er alt for svære at sy, så fortvivl ikke, for her er der en DIY der trin for trin viser dig hvordan du syer din helt egen quiltede kyse. Og som en lille bonus er der også link til et mønster. Find DIY’en lige her

Bloomers a la Olinesmor version 3.0

Processed with VSCOcam with a1 preset

Denne DIY er en opdateret DIY på min allerførste bloomers DIY. Denne gang med en forbedret pasform og DIY er denne gang lavet som en youtube video. Find den lige her.

Sådan laver du et knude pandebånd

pandebånd

Et af sæsonen store tendenser er de såkaldte knudepande bånd, som sælges her og der og alle vegne. Ingen grund til at bruge penge på dem, de er nemlig møgnemme at sy selv. Vil du gerne vide hvordan, så har jeg lavet en DIY, som du finder lige her.

Sådan laver du et par små flæse ærmer

romper

I denne DIY viser jeg hvordan du kan sætte et par små flæse ærmer på en dragter, top eller kjole. Find den lige her.

Et par små søde flæse bloomers

Processed with VSCO with f2 preset

I denne DIY viser jeg jer hvordan du forvandler et par lidt kedelige almindelige bloomers til en par søde små flæse bloomers. Find DIY lige her.

En nem og klædelig nederdel til mor

nederdel

Ønsker du at lære at sy en nem og klædelig nederdel, så kig forbi denne DIY

Flæse sweat a la Olines mor

DIY

Diy til en fin sweatshirt med flæse ærmer. Find DIY lige her

Smock bloomers a la Olines mor

bloomers

Verdens fineste små bloomers. Fantastisk nemme og sy, og pga smock syningen kan de bruges længe. Perfekt til en varm sommerdag med bare ben eller om vinteren hvor du bare bruger et par barm uld strømpe bukser under.  Find DIY lige her.

Bloomers a la Olines mor

bloomersolinesmor

Min mest populære DIY. Nemme bloomers, som ser fantastisk ud på en lille ble røv. En klassiker, som man aldrig går galt af.  Fin DIY lige her.

Verdens nemmeste nederdel

diynederdel

Vil du gerne sy en nederdel, men mangler et mønster, så klik lige her. Den er uden tvivl verdens nemmeste nederdel. Eneste den kræver er en helt almindelig symaskine, og et symaskine kørekort.

Flæse leggings

flæsebuks6

En DIY til hvordan du kan pifte kedelige købe leggings op med en fin flæse eller to. Meget nemt, og kræver ikke andet end en almindelig symaskine og et symaskine kørekort. Find DIY lige her.

Krave bluse

kravebluse12

I denne DIY viser jeg dig hvordan du forvandler et lidt kedeligt mønster til en fin kravebluse. Et nemt lille projekt, som ikke kræver den store sy erfaring. Find DIY lige her.

 En fin lille krave

krave11

I denne guide viser jeg dig, hvordan du nemt og hurtigt syer en fin lille krave. Find guiden lige her.

Fine hårbånd til både mor og datter

hårbåndEn meget nem DIY der kræver meget lidt tid, og begrænsede sy kunstskaber. Fin DIY’en lige her.

Gem

Gem