Bidt af dukketøj

Hvad pindene gemte

5dbce4f0-fb6b-43c1-8c3f-7008182bb779De sidste stykke tid har jeg arbejdet på noget som jeg ikke har vist så meget frem, men nu er den endelig færdig, eller sådan næsten da, for mangler lige at finde de helt perfekte knapper.  Men i skal da ikke holdes hen i spænding mere, så må jeg præsentere jer for Mors popcorn bomber. Er den ikke bare skøn?

Jeg tror allerede jeg startede på den helt tilbage i starten af november, men så kom der lige hele situationen på mit arbejde i vejen, hvor jeg bla fuldstændig mistede min strikkelyst, så den har været ret så længe undervejs.

Det er ellers ikke forbi den som sådan tager lang tid at strikke, den strikkes nemlig på en pind 5, så det er bare mig der har været en doven hund. Der er altså noget lækkert over at strikke med dejligt tykt garn.

Jeg har valgt at kalde den Mors popcorn bomber, fordi ja det er en opskrift til mor,  der er popcorn på og så forbi den har form som de der bomber jakker som er meget moderne fortiden.

Jeg sender opskriften i teststrik engang i næste uge, og så er den vel klar engang i midten af februar til udgivelse. Glæder mig til at høre hvad i synes om den.

Og så lige inden jeg smutter: Har i forresten nogle bud på hvor jeg finder nogle sådan lidt store knapper uden så mange dikkedarer, måske endda i samme farve som cardiganen?

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

47c9aa44-b9cd-42a3-b3bd-6a440777d883

 

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bidt af dukketøj