Diy med pomponbogen

Set på nettet // børn # 3

89a71a57-d739-46fa-8c9a-401bb5da87eb

1.Kjole fra Arket // 2. Striktrøje fra Arket // 3. Selenederdel fra Mango // 4. Fakefur fra Zadig & Voltaire // 5. Nederdel fra Mango // 6. Støvler fra Angulus // 7. Striktrøje fra Arket

Så har jeg igen fundet et par fine ting til jer på nettet. Denne gang er det børnene der står for skud.

Jeg har blandet forelsket mig i flere ting inde på Arkets hjemmeside. Elsker hele deres børne kollektion, og hvis Oline gav mig lov gik hun nærmest kun i tøj der fra. Desværre er hun en dame med stærke meninger om hendes tøj.

Kjolen har hendes højhed netop givet mig tilladelse til at klikke hjem. Tænker at jeg slår to fluer med et smæk og køber en til hver af pigerne. Elsker simpelthen at se dem i ens tøj.

Selenederdeln fra Mango kunne jeg godt finde på at købe til Ebba. Den er simpelthen så fin. Jeg kan dog så let som ingenting sy en selv efter min egen DIY, og har faktisk noget lignende stof liggende, så springer nok over.

Leopard kunstpelsen vidste jeg Oline her den anden dag, og hun var helt fyr og flamme.

“Mor min yndlingsfarve er leopard” 

Ja det kan man jo ikke andet end at grine lidt af. Desværre er den hamrende upraktisk, og jeg smider ikke lige 850 kr efter en jakke som kun er for sjov. Men fin det er den.

Støvlerne fra Angulus regner jeg med at klikke hjem. De er nedsat med 35-40 %, og Ebba mangler fraktisk et par ekstra vinterstøvler.

Det var så alt for denne gang, og jeg vil nu op og putte med mine to små piger. Lige i smørhullet. Kan det blive bedre?

   

3 kommentarer

 • Louise

  Jeg kender slet ikke Arket.com, men det er virkelig noget fint tøj!! Har du prøvet noget derfra og kan sige noget om kvaliteten? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Det er nemlig så fint. Det er et af H&M finere mærker ligesom COS, så kvaliteten er fin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Nå, det vidste jeg slet ikke! Jeg synes nemlig det lignende COS’ stil, men anede ikke, at det var et af H&Ms mærker 🙂 Tak for svaret!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diy med pomponbogen