Oline, en flæsedrøm og spilanbefalinger

Set på nettet // mor # 2

collage4

1. Nederdel fra FWSS  // 2. kjole fra Ganni  // 3. Pels jakke fra Acne  // 4. t shirt fra Adidas // 5. støvler fra Angulus // 6. taske fra Gucci // 7. striktrøje fra Ganni

Jeg har netop fået gode nyheder som har løftet mit humør en grad eller to, og er der nogen anden måde at fejre det på end at forære sig selv en lille julegave. Jeg har altid haft det motto at de bedste julegaver får man af sig selv. Så er spørgsmålet bare hvad skal Camilla give til Camilla. Lad os lige gennemgå hvad valget står i mellem:

Nederdelen fra FWSS er simpelthen så fin. Farven og den plisserede effekt. Elsker det hele.

Kjolen fra Ganni den er bare smuk smuk og atter smuk. Jeg troede egentlig at jeg var helt færdig med leopard efter at have haft en længevarende kærlighedsaffære til det print i mange år, men det er jeg så åbenbart ikke. Den kjole står meget meget højt på min ønskeliste.

Pelsen fra Acne er bare så fed. Desværre er prisen desværre ikke helt så fed, og det må desværre nok blive ved drømmende, med mindre mit pengetræ endelig begynder at vokse lidt mere.

T shirten fra Adidas er et ønske i en helt anden liga. Der kan alle være med, og jeg har den allerede i andre farver, og de er alle garderobe favoritter, så mon ikke godt der kunne en lyserød en af slagsen kunne flytte ind.

Støvlerne fra Angulus  har jeg kigget LÆNGE på. Jeg må nok hellere til at tage en beslutning for jeg kan se det tønder ud i størrelserne. Varme fødder skal man altså ikke kimse af.

Tasken fra Gucci er jeg også ret forelsket i. Gucci var faktisk min første designer kærlighed, og jeg husker stadig min første Gucci taske. Købte den af en veninde som havde arbejdet i Gucci, og den var min tro følgesvend i mange år indtil en dag, hvor vores veje måtte skiltes pga utroskab med et andet taskemærke.

Strikken fra Ganni er bare lækker med lækker på. Jeg er vild med farven. Designet. Ja bare det hele. Et vaskeægte musthave.

Så nu er der kun en ting at gøre. Gå i tænkeboks og finde den helt perfekte julegave/kommet i bedre humør gave.

 

   

2 kommentarer

  • Livluise

    Jeg har investeret i Angulus støvlerne i sort. De er fantastiske! De bedste vinterstøvler jeg nogensinde har haft. Overvejer par nr. 2 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oline, en flæsedrøm og spilanbefalinger