Strikhue a la Ganni

Når far vasker tøj

REKLAME

b624ed61-3b86-4725-bff0-01d03414337dKender i det når far vasker tøj, at så går det som regel helt galt? Hvidt tøj bliver gråt eller lyserødt og uldtrøjen går fra str medium til str 110 på den tid det tager for en vaskemaskine at køre en maskine kulørt.

Når man for 117. gang forklarer ham at sorte sokker bare ikke helt passer sammen med hvidt, eller når man forsøger at forklare at uld SKAL vaskes på uldvask og ikke må få en omgang sammen med resten af det hvide tøj.

Det er lige netop det sidste der er skete her for nyligt.

Ebbas fine flæselegedragt gik fra at være en str 92 da den blev smidt vasketøjskurven og til en str 62 da en meget frustreret mor rev den ud af maskinen.

Øv øv og 3 x øv.

Jeg var simpelthen helt vild med den dragt, og desværre må jeg nok indse at Ebba nok er ved at være for gammel til den slags, så de virker lidt tosset at slå op til en ny.

Heldigvis findes dragten også i en kjole version, og den er nu rykket allerøverst min alenlange strikkeliste. For flæser det er hun heldigvis ikke blevet for gammel til endnu.

Hvis du er den lykkelige ejer af en baby eller bare en lille pige som ikke er helt så gammel og tæt på af med bleen stadiet som Ebba er, så kan du købe opskriften på dragten lige her.

Opskriften går fra str 6 måneder til 3 år, og der er instruktioner til at strikke den både med og uden flæser, hvis man nu ikke er til den slags.

Og nu vil jeg ellers gå i gang med den der kjole, og så lige give pigernes far endnu et vaske tøj kursus.

6a142195-9a18-4bf7-8c8f-847f0a63727d

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikhue a la Ganni