Set på nettet // bolig # 2

DIY med Olinesmor

diy1 diy2 diy3Har du lagt mærke til at der i min menu linje er et lille punkt der hedder “Diy med Olinesmor”. Hvis ikke så kig lige forbi, og se hvad der gemmer sig.

Her har jeg samlet alle de diy’s jeg har lavet igennem tiderne, og det er efterhånden en hel del, og jeg lover at der er mange flere på vej.

Diy med Olinesmor er perfekt til dig som gerne vil i gang med at sy, men som får hjertebanken bare ved at tænke på traditionelle symønstre og syvejledninger,  eller til dig som bare leder efter ny inspiration til dit næste sy projekt.

Her gør jeg nemlig op med den traditionelle måde symønstre formidles på, og giver dig en grundig og pædagogisk vejledning krydret med masser af billeder undervejs. Du bliver ganske enkelt holdt i hånden hele vejen.

Her masser at komme efter. Diy’s hvor jeg guider dig fra start til slut som min diy på knudepandebånd eller selenederdelen. Der er også diy’s hvor jeg viser dig hvordan forandret et mønster og tilsætter sine egne fine detaljer, som fx den hvor jeg viser hvordan man tilsætter et flæseærme eller den hvor jeg viser hvordan man forvandler en lidt kedelige blusemønter til en smuk kravebluse.

Der er faktisk noget for en hver smag.

Hvis i har ønsker til diy’s så sig endelig frem. Måske lige netop dit diy ønsker bliver den næste jeg kaster mig over, og indtil da så kast jer endelig over en af dem som allerede er færdige, og deler du dit færdige resultat på de sociale medier, så husk endelig at bruge #olinesmor og #diymedolinesmor, så kan jeg nemlig se hvad i får laver. Det elsker jeg nemlig.

OG SÅ ØNSKER JEG JER ELLERS GOD DIY FORNØJELSE.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Set på nettet // bolig # 2