Når man bare ikke kan få nok af flæser

Om at blive slået hjem i ludo og en ny kjole

c7abc2c1-7bd6-4581-9734-82bcf83592d9Den sidste uges tid har jeg ikke haft det særligt godt. Det har både bloggen og min Instagram båret præg af. Alle bloggens indlæg har været forprogrammeret  til udgivelse, og mine opslag på Instagram har nærmest været pligtopslag.

Jeg har ganske enkelt ikke haft overskuddet til det.

For lidt over en uge siden skete der nemlig nået som virkelig slå mig ud af kurs. Jeg vil ikke sige så meget om det endnu, i al fald ikke så længe der er en sag som kører, men jeg kan da sige at ingen er døde eller blevet syge, og pigerne stortrives som altid.

Der er mange som læser med her,og derfor har jeg besluttet at holde det en smule for mig selv af hensyn til mit privatlivet og sagens gang.

Det sidste halvanden uge har derfor stået i sofaen og “kigge lige ud i luftens” tegn. Det er to discipliner jeg normalt aldrig dyrker særligt meget. Udover når jeg strikker. Så sidder jeg selvfølgelig i sofaen, da det godt kan blive lidt anstrengende at gøre stående. Ellers har jeg fuld fart på det meste af dagen, og har altid 117 ting jeg lige skal have styr på.

Denne sidste halvanden uge har været stik modsat.

Alle de ting som normalt gør mig glade har jeg overhovedet ikke kunne overskue. Jeg strikker et par masker, går i stå og lægger det fra mig igen. Rydder lidt op og ordner ting, og finder mig selv gående hvileløst rundt uden et egentlig formål. Det meste af tiden ender jeg således bare med at glo ud i luften.

Og så har jeg ellers grædt og meget været ked af det. Især de første par dage blev der dæleme vandet høns til den store guldmedalje. Nu kan jeg godt mærke at der ikke er flere tårer tilbage, og langsomt kommer mine kræfter og “man skal ikke fucke med Camilla” attitude er fremme igen.

I går efter en snak med nogle gode mennesker som skal hjælpe mig ud af denne suppedas, fik jeg lige pludselig lyst til at sy igen. Og så tog fanden ellers ved mig. For en stund glemte jeg alt om alle de dumme tanker jeg render rundt med, og de blev erstattet af mønstertilpasninger og stof valg, og så gik jeg ellers i gang.

Og aftenen var denne kjole så klar.

Kjolen er inspireret af denne kjole her fra Ganni pre spring 18 kollektion. Den er jeg simpelthen fuldstændig pjattet med, og går faktisk og overvejer om jeg ikke fortjener en tidlig julegave fra mig selv.

Stoffet er noget viscose fra Stof og Stil, som jeg havde liggende. Desværre er det udgået, og det er lidt synd for det er virkelig dejlig blød og let kvalitet, og stadig fik efter vask.

Mønstret jeg har brugt er dette bluse mønster, og så ellers tilsat et skørt. Det var meningen at skørtet skulle konstrueres på samme måde som skørtet på Ganni kjolen, men jeg løb tør for stof, og måtte derfor opgive den ide. Måtte virkelig være kreativ for overhovedet at have stof til et skørt.

Kjolen skulle også have haft samme krave som Ganni kjolen, men det drillede helt vildt, og tilsidst måtte jeg indse at mit ellers normale meget tålmodige jeg havde fået nok den dag, og så syede jeg et almindeligt kantbånd i halsåbningen i stedet. Og det er faktisk også bliver meget fint, og giver kjolen et lidt mere hverdags agtigt look end den ville have haft med flæsekraven.

b46bf988-63c0-427e-bd8e-52f765d6c63e

Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet. Kjolen falder så fint, klæder min krop og så skal man jo ikke kimse af at den også har verdens fineste flæse, som i jo nok ved at jeg er helt vild med.

Når overskuddet igen melder sig vil jeg forsøge mig igen. Denne gang med et mere “ganni” ligende skørt og så vil jeg altså også have den krave til at fungere.

Glæder mig allerede.

a9a1d081-d35c-4375-b684-381404ec43a8

 

 

   

8 kommentarer

 • Mette

  Så fin en kjole Camilla, du er dæleme dygtig. Hvordan har du lavet lukning bag på? Med knapper eller lynlås? Måske man skulle kaste sig ud i den, har det fineste leopard viscose liggende.. 👌🏻😉 Håber du på det personlige snart er ovenpå igen, sender dig de varmeste tanker. Kh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Jeg har sat en usynlig lynløs i. Det fungerer så fint. Og leopard jersey lyder bare så lækkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Syntes at det er SÅ hyggeligt at følge dig både her og på Insta 🙏🏻 Glæder mig til at du er ovenpå igen og husk at det er okey at du tager dig lidt tid! 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tanker til dig ❤️ Det er så hårdt, når livet viser sig fra en af sine grimmere sider. Du må behandle dig selv ekstra godt i sådan en tid. Giv dig selv ro og plads og lav netop de ting, du nyder allermest ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frksnupp

  Nydelig kjole, og håper du snart får det bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bare ikke kan få nok af flæser