Laura Ingalls møder en 80'er kjole

Set på nettet // mor # 1

1. Vinterstøvler fra Superdry 765 kr // 2. Striktrøje fra Topshop 399 kr // Frakke fra Asos 765 kr // 4. Nederdel fra Vero Moda 326 kr //  5. Bomberjakke fra Ganni 1820 kr // Dynejakke fra Asos 816 kr

Så er det igen tid til en omgang set på nettet, og denne gang er det ting til mor. Nogle gange når man er mor, så kan man nogle gange godt glemme sig selv en lille smule. Jeg kan i al fald mærke at jeg bruger væsentlig mindre penge på tøj efter jeg er blevet mor. Før jeg blev mor kunne jeg snildt bruge et par 1000 hver måned på tøj, og nogle gange end da mere. Nu kan der rent faktisk gå flere måneder imellem at jeg rent faktisk køber noget til mig selv.

Vinteren står for døren, og jeg er faktisk på udkig efter et par nye vinterstøvler. Og vi taler rigtige vinterstøvler. Ikke bare sådan nogle pjat nogle, som man alligevel ikke kan holde varmen i. Efter jeg er blevet mor er livet simpelthen for kort til kolde fødder. Støvlerne fra Superdry har jeg længe luret på. De ser både varme og forholdsvis pæne ud.

Striktrøjen fra Topshop er simpelthen så fin. Desværre er den fyldt med akryl, og det kan jeg bare ikke holde ud at have på kroppen, så den springer jeg over. Men husker designet og farven. Måske jeg kunne strikke en i stedet.

Jeg mangler ikke ligefrem jakker, men den ternede frakke fra Asos er simpelthen så fed, og jeg er virkelig fristet. Den koster kun 765 kr, så det er jo ikke ligefrem verdens dyreste jakke.

Nederdelen fra Vero Moda skal jeg have klikket hjem. Jeg har den allerede i grå, og den er en kæmpe garderobe favorit.

Den prikkede bomberjakke fra Ganni har jeg luret på lige siden den kom ud med AW 17 kollektionen. Nu har jeg fundet den med rabat, og jeg er virkelig virkelig meget fristet. Dem som har fulgt mig længe ved jo at jeg har et kæmpe soft spot for prikker. Den er naturlig for kold til nu, men jeg ville pakke den sammen, og så bruge den til foråret, hvor jeg tror den ville være et kæmpe hit.

Dynejakker er her og der og alle vegne fortiden. Især den korte version. Faktisk har jeg allerede investeret i en af slagsen fra Adidas, men stod jeg og skulle finde en lidt mere prisvenlig version, så ville jeg nok hoppe på den her fra Asos.

Håber i kunne lide denne uges “set på nettet”. Jeg vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt indlæg i rækken.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laura Ingalls møder en 80'er kjole