DIY // Pandebånd version II

Set på nettet // børn # 1

8d045de8-feb7-4c54-b43b-f09f9331acb7

1. Body fra Minimalisma 179 kr // 2. Sokker fra MP til 49 kr pr stk // 3. Kjole fra Grey Label 315 kr // 4. Uldstrømpebukser fra MP 159 kr // 5. Kjole fra Molo 499.95 kr // Vinterstøvler fra Angulus 849 kr

Jeg er efterhånden ved at få styr på pigernes vintergarderobe. Hvert år efter vi har fået 2 børn at klæde på, overrasker det mig altid voldsomt meget, hvor dyrt det er er at gøre to børn klar til vinteren.

En af de ting som blev klikket hjem her den anden dag er bodyen fra MinimalismaDet var lidt underligt, for jeg er godt klar over at det der bodyer synger på sidste vers. Lige om lidt bliver Ebba for stor til bodyer. Husker stadig da jeg for første gang gav hende verdens mindste lille Petit Bateau body på, da vi skulle hjem fra hospitalet. Den var mikro lille, og den her i str 92 er jo kæmpestor i forhold til. 

Sokkerne MP  fra er simpelthen så fine, og hvis det ikke var fordi begge mine piger er kjolepiger, så var det fluks klikket hjem. Hvis bare de fandtes i størrelse mor.

Den bordeaux kjole fra Grey Label kunne jeg virkelig godt finde på at klikke hjem en dag hvis den kom på udsalg. Elsker farven og det enkelte snit.

Uldstrømpebukserne fra MP skal jeg snart have klikket hjem. Egentlig mangler pigerne ikke strømpebukser, men de er alle lavet af bomuld, og dem her er lavet af uld, og dem tænker jeg godt vi snart kunne bruge nogle af.

Kjolen fra Molo er jeg helt vild med. Molo er normalt ikke et mærke jeg kigger efter. Alt for mange mærkeligt print og farver, men den her kjole er altså så fin, og igen hvis den kommer på udsalg en dag, så kan det godt være at jeg klikker den hjem til Oline.

Vinterstøvlerne fra Angulus er jo en klassiker, og jeg er især vild med farven. Jeg plejer altid at købe Angulus vinterstøvler til pigerne, men i år har vi købt nogle fra Bisgaard i stedet. Ikke forbi vi har været utilfreds med Angulus, men simpelthen for at prøve noget nyt.

Det var alt hvad jeg havde fra “set på nettet” i denne omgang. Kan i have en fantastisk weekend.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY // Pandebånd version II