Når det trækker tænder ud.

Et lille strømpebukse tip

Processed with VSCO with f2 presetHar du også en hang til lækre strømpebukser, så læs med her, hvor jeg tipper dig om hvor du kan købe nogle rigtig fine strømpebukser.

Den trofaste følger ved allerede at vi er storforbrugere af strømpebukser her i huset. Ingen af mine piger er speciel begejstret for bukser, og jeg tror næsten heller Oline ville gå med bar numse eller end at iklæde sig et par bukser. Og indtil videre ser det ud til at Ebba følger i hendes fodspor.

Normalt køber jeg strømpebukser til pigerne enten her eller her, og måske sniger der sig et par MP strømpebukser (reklame link)ind nu og da.

Men her den anden dag var jeg tilfældigvis forbi Pierrot la Lune hjemmeside. Jeg elsker Emilies smukke tøj, men jeg har endnu til gode at købe noget. Jeg må nok indrømme at priserne har et niveau hvor jeg hverken kan eller vil være med. Men derfor kan man jo godt lure og drømme, og måske lade sig inspirere.

En ting fangede mig dog, og det var de smukkeste strømpebukser jeg længe har set i de fineste efterårsagtige farver. Jeg var solgt, og jeg måtte straks klikke et par stykker hjem til pigerne.

I går landede de så i min postkasse, og de er om ikke endnu smukkere i virkeligheden, og helt fantastisk bløde og lækre. Nu glæder jeg mig bare til at tage dem i brug, og så håber jeg kvaliteten er lige så god som deres udseende.

Hvis du også har en hang til smukke strømpebukser, så kan du finde dem lige her, og hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal købe, så kan jeg sige at de er forholdsvis store i størrelse. Jeg har købt 2-4 år til Ebba, og den er helt sikkert mere 4 år end den er 2 år.

God shoppelyst.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det trækker tænder ud.