Nostalgi for alle pengene

Et syprojekt og et strikkeprojekt

Processed with VSCO with f2 presetDet skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker mine små kreative projekter, og hvert ledigt sekund jeg har i løbet af en dag forsøger jeg at hellige dem. Nogle gange er det bare småt med de ledige stunder.

Selvom at jeg er så privilegeret at jeg kun arbejder 26 timer om ugen, så synes jeg alligevel det er svært at finde tiden til alle de kreative projekter som jeg går barsler med. Der er altid en nullermand der skal støvsuges væk, en snotnæse der skal tørres eller en omgang kødsovs som skal laves. Kender i det?

Lige fortiden har jeg gang i flere forskellige ting. Bla den fineste kjole og et egostrik projekt.

Kjolen er inspireret af denne kjole her. (Reklame link), som jeg faktisk længere overvejede at købe, men i allersidste øjeblik besluttede jeg at sy en selv. Er vild med flæsedetaljen (surprise surprise) og det feminine snit.

Jeg er ikke nået særlig langt endnu, men indtil videre ser det bare rigtig godt ud, og jeg er ret sikker på at kjolen bliver en vaskeægte garderobe favorit.

Jeg bruger  det her mønster, som er sådan et basis agtigt kjole mønster, som man kan ændre som man har lyst og tilsætte de deltaljer som man synes passer en.

Jeg har brugt noget rosa modal stof, som simpelthen er så lækkert og falder så flot. Stoffer er købt hos Metermeter lige her. Det findes også i lyseblåt. , og den farve er simpelthen også så fin.

Jeg glæder mig sindssygt meget til at kjolen er helt færdig, og jeg glæder mig meget til at vise jer det færdige resultat.

Udover kjolen så er jeg også ved at lægge sidste hånd på mit nyeste egostrik projekt. Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på nr 2 ærme, og behøves jeg at sige at jeg ALDRIG bliver stor fan af ærmestrik. Det er simpelthen det kedeligste der overhovedet findes.

Det færdige resultat skulle gerne blive en sweater i det fineste, men meget simple hulmønster. Jeg er ret sikker på at den bliver et kæmpehit her i huset.

Og selvfølgelig kommer der en lille opskrift ud af det. Det lover jeg.

Processed with VSCO with f2 preset

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nostalgi for alle pengene