Strikkeopskrift // Sol og sommer dragt

Nostalgi for alle pengene

Processed with VSCO with f2 presetJeg er gået i gang med projekt “ryd op i kælderen” og der kommer mange spændende ting frem. Bla denne fine  kjole, som nok er noget af de yndigste overhovedet jeg nogensinde har syet.

Kjolen var faktisk en af de første kjoler jeg nogensinde syede. Den blev syet til Oline bedste ven, af stoffet fra en gammel Laura Ashley  nederdel.  Hvis det stof kunne tale ville det sikkert kunne fortælle mange sjove historier.

Selvom den ren syteknisk er den helt ad helvede til. Kan næsten grine lidt over, hvor dårlig jeg var til at sy i starten, og samtidig tager jeg også hatten af for mig selv, over at jeg bare gik i gang uden egentlig helt at vide hvad jeg lavede.

Heldigvis er der løbet mange baner stof igennem min symaskine siden da, og i dag ville jeg nok sy den noget pænere og med en helt anden finish. Jeg har nemlig lært en hel del om at sy siden dengang.

Men pyt med det. Kjolen er yndig og så vækker den mange gode minder.

Jeg kan desværre ikke hjælpe jer med link til mønster. Det var nemlig et jeg lavede selv. Ud af et blusemønster fra Stof og Stil, hvor der bare blev tilsat et skørt og et par puf ærmer.

Hvis du er forelsket i stoffet, så kan jeg nok heller ikke hjælpe dig med at finde lige nøjagtig det samme, men hvis du bare er forelsket i Laura Ashley sådan generelt, så er Etsy (reklame link) altså det helt perfekte sted at lede. Her er Laura Ashley kjoler en masse, og lur mig om du ikke også kunne finde en som kunne agere stof leverandør til en lille mini Laura Ashley kjole.

I er forøvrigt flere der har spurgt indtil det fine tapet jeg har fået sat op på Ebbas værelse. Det er fra Tapetcafe, og er fra Helene Blanche’s kollektion for Tapetcafe. Det er simpelthen hen så smukt, og jeg er så glad for det. Skal nok vise nogle flere billeder fra hende værelse, når det engang er helt færdig.

Processed with VSCO with f2 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // Sol og sommer dragt