Ude godt. Hjemme er nu allerbedst

Sneak peak på egostrik

ANNONCE

Processed with VSCO with f2 preset

Kan i huske i de gode gamle blog dage, hvor alle bloggere med respekt for sig selv lagde et dagens outfit på hver evig eneste dag, og før det egentlige indlæg blev der altid postet et såkaldt “sneak peak”. Er jeg den eneste der er så gammel at jeg husker det?

Var jeg også den eneste der hadede den slags indlæg? Ikke desto mindre så disker jeg selv op med et vaske ægte sneak peak indlæg.

Sagen er nemlig den, at jeg er i gang med at strikke en cardigan, som også bliver til en opskrift. Det bliver sådan en cardigan som jeg har ledt efter de sidste mange år, men som åbenbart har været umuligt at finde, og så er det jo godt at man bare kan strikke en til sig selv.

Den bliver lang. Ja faktisk helt ned til midt på læggen lang. Den bliver blød og varm. Og som det bedste overhovedet: Den strikkes næsten helt uden vrang masker. Hvis man da har mod på at klippe op til sidst. Ellers lover jeg at opskriften også kommer med en version fyldt med vrangmasker, hvis man helst springer det meget nerve pirrende øjeblik over, hvor man klipper i en strik der repræsenterer  mange mange timers arbejde og for flere 100 kr garn.

Den bliver enkelt, og så alligevel med en masse fede og lækre detaljer. Fx den skønne krave som lægger sig som en blød varm dyne omkring ens nakke, og så de store fine lommer som er perfekte til læbepomader, figenstænder eller hvad man nu som mor kan finde på at putte i sådan nogle lommer.

Især kraven er jeg lidt stolt af. Den strikkes på en helt speciel måde, som det har taget mig mange timers hovedbrud at regne ud. Heldigvis er det ganske simpelt, og jeg lover at jeg guider jer igennem på  den bedst mulige måde, som jeg plejer at gøre. Måske jeg endda laver en lille video.

Den strikkes op i en blanding af alpaka og silke/mohair. Begge garner er fra Sandnes, som nok er en af mine mange yndlingsgarn producenter.  Den strikkes på pind 6, og med en strikkefasthed på 16 masker = 10 cm, så selvom der er meget strik der skal strikkes, så går det alligevel ret så stærkt.

Lige nu mangler jeg at gøre de sidste detaljer færdig, men er desværre løbet tør for garn, så i mens jeg venter, så går jeg og overvejer for og imod at strikke en i den fineste candyfloss agtige lyserøde farve.

At ligne en omvandrende candyfloss eller ikke ligne en candyfloss?I sidste ende springer jeg nok over og forvandler det skønne garn til en popcornbluse til enten mig selv eller Oline. Selvom jeg er pokkers fristet.

Jeg regner med at opskriften er klar sidst i september/starten af oktober. Så stay tuned og indtil da kan i muntre jer med alle mine andre lækre strikkeopskrifter, som i jo som altid finder lige her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt. Hjemme er nu allerbedst