Om nattevagter og strikkeopskrift oversættelser

De to her 

Processed with VSCO with f2 presetEt øjeblik slås de. Et andet er der kys og kram i luften. Nogle gange leger de. Andre gange skændes de.

De er frygtelig jaloux på hinanden, og sol og vind kan deles fuldstændig lige ellers er helvedet løs.

De falder i søvn tæt op ad hinanden, og Oline får nervøse nervesammenbrud,  hvis de efter at have alt for meget ballade i sengen ved sengetid,  bliver truet med at nu skal de sove hver for sig.

Der er ingen som Oline som kan få Ebba til at skrige af grin og hvine af fryd, og når søster endelig gider lege med hende, så er hun i Shangri-la, og intet kan slå hende ud.

De giver mig grå hår i hovedet, og nogle gange har jeg lyst til at sende dem begge med den transsibiriske jernbane og drikke 20 stærke gin og tonics.

Nogle gange er det at have børn bare et stort vanvittigt cirkus.

Andre gange så spiller det bare, og de der små banditter giver bare så meget mening, at hjertet nærmest flyder over af kærlighed.

Sådan et øjeblik blev fanget lige nøjagtig her.

   

2 kommentarer

 • Anja

  Åh er simpelthen nød til at vide hvordan det er lykkes jer at få dem til at sove sammen? Har pt en stor pige på snart 5 og en baby på 8 mdr, pt sammensover vi alle, men baby bliver puttet først og den store bagefter og det ville være så skønt hvis de på sigt kunne puttes sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Vi har faktisk altid samsovet alle sammen. Oline har et meget godt sove hjerte og har altid kunne sove fra den uro der var dengang Ebba var baby. På et tidspunkt blev oline puttet i egen seng men kom så ind når vi voksne gik i seng. Nu bliver de puttet på samme tid og der bliver rama skrig hvis de ikke må sove sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om nattevagter og strikkeopskrift oversættelser