Hej fra all inclusive land

Ude er godt men hjemme er nu allerbedst

Processed with VSCO with f2 presetSå er vi hjemme igen efter en fantastisk dejlig ferie. Mætte, solbrændte og børnene er næsten opløst af at ligge i pool vand fra morgen til aften.

Lad mig lige slå fast. Charterferie bliver aldrig helt min kop the. Især da ikke når man lige lægger all inclusive oven i. Jeg bliver bare aldrig fan af buffet mad, at stege i varmen fra morgen til aften og al den larm.

Larmen har vi virkelig kæmpet med. Stedet vi boede var kæmpe stort og hver en m2 var udnyttet. Krydret med den konstante summen af mennesker der taler sammen, disko dasko musik fra morgen til aften og skrigende unger har altså givet mig en lille smule stress og rungen for ørerne. Vi har virkelig nyt stilhedende i vores eget hjem siden vi kom hjem.

Især har jeg fundet ud af andres børns skrigende unger bare ikke lige er min kop the. Især da ikke hvis man skal bo ved siden af en familie, hvis børn skreg fra morgen til aften, ja end da også om natten. Eneste plus ved det var, at mine egne børn lige pludselig forvandlede sig til de rene engle unger. De holder sig heller ikke ligefrem tilbage når det kommer til skrigeri, men her fandt de altså deres suveræne overmænd.

Men jeg kan udemærket godt forstå at mange vælger den løsning. Man har alt inden for rækkevidde, børneklubber, der er altid børnevenlig mad ved hånden og hvis man så også elsker at ligge på en liggestol fra morgen til aften og så samtidig også er et vaskeægte buffet mennesker, ja så kan jeg godt se at man nærmest er havnet i paradis.

Nu tænker i måske skrev hun ikke lige at de var hjemvendt fra en fantastisk ferie, og samtidig giver hun lige all inclusive ferie en lige højre.

Det er der faktisk en meget logisk forklaring på. Ovenstående er nemlig skrevet fra min synsvinkel. Skulle jeg give min børn mikrofonen så ville dommen være noget anderledes. De har nemlig haft en FEST. De har svælget sig i is og junkfood og  badet i det varme pool vand fra morgen til aften. Og jeg tror aldrig jeg har haft så få sure miner og skrigeturer, som jeg har haft i den foregående uge. Det har næsten været lutter smil og masser af grin.

Og når børnene er glade, så er forældrene også glade, og så tager jeg gerne en omgang buffet krydret med alt for høj musik og børneskrål bare for at opleve de små glade børne ansigter. 

Så hvem ved måske vi hopper på all inclusive toget endnu engang til næste år.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra all inclusive land