Klar til sommer og sol

Om at holde sommerferie

Processed with VSCO with f2 presetSå er det efterhånden blevet sommerferie tid i vores lille hjem. Eller rettere sagt for 3 ud af husets 4 beboer har sommerferien næsten allerede varet en lille uges tid. I morgen hægter det 4. medlem, nemlig Oline, sig på, og vi drager alle 4 med resten af min pukkelryggede familien næsen mod Kreta.

Jeg har jo før skrevet lidt om de sommerferie problemer vi har her i huset. Med to voksne som begge har arbejdspladser, som ikke bare lukker ned fordi resten af Danmark holder ferie, så kan ferien lige pludselig blive temmelig problematisk, og alene et spørgsmål om at få logistikken til at gå op.

Heldigvis har vi fået det hele til at gå op. Men sikke en kabale det har været, og rent faktisk har vi kun en uge, hvor vi alle har fri, og det bliver i næste uge hvor vi drager til Kreta.

Denne uge har det kun været pigernes far, Ebba og så mig selv. Oline har sidste uge i forårs SFO, og vi vurderede at det ville være en bjørnetjeneste at holde hende hjemme den her uge.

Pigerne og deres far holder så igen sammen i uge 30, hvor jeg trods det faktum at jeg kun arbejder 26 timer er blevet velsignet med en 48 timers arbejdsuge, så det bliver ikke meget de får at se til mig.

Så holder jeg igen ferie i uge 34. Det er lidt en dum uge, for det er ugen efter at Oline er startet i skole, og det ville nok være verdens dummeste træk at holde hende hjemme den uge. Så det ender nok med at jeg holder ferie helt for mig selv.

Jeg kan godt mærke at for første gang nogensinde, så trækker det tænder ud ikke at have ferie som alle andre, og jeg ved ærligt talt ikke om jeg kan leve med kun at have 1-2 ugers sommerferie sammen med min børn resten af deres barndom.

Så hvis du besøger en skadestue eller akutmodtagelsen hen over sommerferie, så skænk lige personalet en venlig tanke. Mens du holder ferie og hygger dig sammen med dine børn, så sørger de for at holde hjulene kørerne trods i land i kollektiv ferie stemning.

Jeg er selvfølgelig så privilegeret, at jeg kun arbejder 26 timer om ugen, så det betyder selvfølgelig masser af fridage, hvor pigerne og jer kan lege at vi holder ferie, og det har jeg også tænkt mig at gøre i stor stil. Men alligevel, så er det sgu ikke helt det samme som at trække stikket ud sammen i hele 3 uger.

Det betyder også at bloggen her kommer til at køre på halv kraft , og at der vil være længere mellem indlæggene end der er i dag. Jeg har ganske enkelt tænkt mig at bruge tiden med dem der betyder allermest i stedet for at sidde her og skrive løs.

Jeg regner med at vende tilbage for fuld kraft, når sommerferie er overstået, og indtil da kan i følge med på Instagram, hvor jeg fortsat vil være aktiv. Bla lover jeg en masse gakkede videoer fra vores familie Danmark all inclusive ferie på Kreta. Jeg lover at det ikke bliver kedeligt, og ikke særlig glansbillede agtig. Det bliver familie ferie, når det er allerværst (eller bedst om man vil).

Ses på den anden side og rigtig god ferie til jer.

Ebbas små shorts er hjemmestrik, og opskriften kan købes lige her (reklame link)

Processed with VSCO with f2 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til sommer og sol