Små glimt fra Ebbas værelse

Genudsendelse // Facts om Olinesmor

Processed with VSCO with f2 presetANNONCE

Nu nærmer sommeren sig med alt hvad der hører sig af is, bare ben og genudsendelser på tv’et. Det samme gælder sig her på Olinesmor. Altså ikke bare ben og is, men genudsendelser. Tilbageblik til gamle indlæg, som jeg tænker tåler at komme frem i lyset igen.

Første tilbageblik er mine indlæg om mig selv. Facts om Olinesmor. I de indlæg kommer i lidt bag om kvinden som dagligt smider om sig med ord og billeder her på domænet. I kan læse lidt om hvor jeg kommer fra. Nemlig langt ude på landet.

Og apropos langt ude på landet. Så er Go’on, som er lokale tankstationer spredt rundt i hele landet igen ude med budskabet om ?Go?on holde de lokale kørende?, hvor de hylder lokale ildsjæle som holder gang og skabet vækst i de små samfund rundt omkring i Danmark.

En sådan ildsjæld er Finn.Nu tænker du sikkert hvem fanden er Finn. Hvis du surfer, så ved du det helt sikkert allerede, ellers se videoen lige her:

 

 

Hvis du også kender en ildsjæl ude i dit lokal område, som enten ligesom Finn har formået at sætte dit nærområde på Danmarkskortet, eller som bare er med til at skabe store øjeblikke selv de mindste steder, så kan du nominerer lige her, og så er vedkommende med i konkurrencen om at vinde 25000 kr.

Og så ved jeg godt at jeg skylder jer et indlæg i den serie om Olinesmor.  Men det er et indlæg, som er svært at skrive. Det omhandler en meget svær (og samtidig meget lærerig) tid i mit liv, og det har altså vidst sig at være meget svær at få ned på papir. Men jeg lover jeg at en dag tager jeg mig sammen og skriver endnu et kapitel om mit liv.

Indtil da kan i læse de to andre indlæg lige her, og her,

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt fra Ebbas værelse