Om at savne sin symaskine

Små glimt fra Ebbas værelse

Processed with VSCO with f2 presetEbbas værelse er så småt begyndt at tage form. Med meget små skridt. Men lidt har jo også ret, og hun står jo ikke ligefrem og skriger efter at få sit eget værelse, så vi tager den tid det tager.

En af grundene til at tingene tager tid er selvfølgelig det åbenlyse problem, som de fleste børne familier slås med, nemlig manglen på tid. Jeg har ganske enkelt ikke tid til at kaste mig 100 % ind i projekt Ebbas værelse. Der er simpelthen for mange andre projekter, som også skriger på tid.

Så er der også det faktum at vi faktisk ikke har noget budget til at lave værelset af. Tingene skal helst koste så lidt som muligt, og skal enten findes blandt vores eksisterende inventar eller som loppe/genbrugsfund. Hvis vi virkelig skejer ud så er det med en tur til Ikea.

Men det gør virkelig ikke noget. Jeg har lidt af en aversion for de der standard børneværelse, som alle disker op med. I ved hvidt i hvidt, et par Flexa møbler, ingen krims krams og så lige krydret men de der mærkelige svane trofæer som hænger på væggen.

Sådan skal Ebbas værelse ikke være. Her skal være plads til leg, masser af krims krams (dog ingen svaner på væggen) og samtidig må det selvfølgelig også gerne være en fryd for moderens øjne. Lidt mommy blogger er man vel alligevel.

Indtil videre er det fyldt med Oline gamle sort malede Juno seng, et karlekammerskab og en lille slagbænk, og jeg har planer om mange flere ting og sager.

Både slagbænk og karlekammerskabet er købt brugt på DBA.

Karlekammerskabet er simpelthen så fint. Med masser af flotte udskæringer og i fin stand. Skabet var hvidt, da jeg købte det, men det har hele tiden været meningen at skabet skulle males, det har bare taget virkelig lang tid for mig at beslutte mig for den helt rigtige farve. Her den anden dag tog jeg så endelig en beslutning, og gik i gang, og resultatet er simpelthen blevet så fint. Glæder mig til at vise jer hele skabet.

Processed with VSCO with f2 preset

Den lille slagbænk er også købt på DBA, og var temmelig slidt. Heldigvis kunne den nemt shines op, og med lidt knofedt, sandpapir og skibslak, så står den nu helt som den gjorde dengang den blev købt tilbage i 70erne.

Puden har jeg selv syet af en rest liberty stof, en monteringspude fra Stof og Stil, og en af de der knapper man selv kan putte stof på. Virkelig nemt.

Processed with VSCO with f2 preset

Mit næste fund skal helt sikkert være et lille bord , som skal stå foran slagbænken. Skal bare lige finde det helt rigtige. Leger lidt med tanken om at finde et gammel kakkelbord og selv skifte kaklerne ud. Men nu må vi se hvad jeg kan finde. Satser på at nogle af sommerens loppemarked nok skal give gevinst.

Farven på væggene er i mange der har spurgt til. De blev faktisk allerede malet dengang hvor vi flyttede ind. Der fik jeg nemlig den lidt skøre ide at male det hele lyserødt. Ikke sådan skrig lyserødt, men mere sådan en varm, måske lidt beige lyserød. Efter mange forsøg fandt jeg den helt rigtige, og den er i faktisk rigtig mange der har spurgt til, og hvis i også er på udkig efter den helt perfekte lyserød, så skal i gå ned i jeres farvehandel og bede om en maling med flg farvekode: 2121 / S0510-Y60R.

Glæder mig til at vise jer lidt mere af værelset, når det er helt færdigt.

 

Gem

   

1 kommentar

  • Maiken

    Det er også virkelig fine ting du bygger værelset op om. Jeg synes også absolut det er pænest med loppefund og fine detaljer på børneværelser. Synes der er så mange “perfekte” børneværelser, så det næsten bliver kedeligt og upersonligt. Har selv lavet Gods Eye ala Minimexicocopenhagen, og med dit garnlager er det en billig flot og markant deko på et børneværelse – bare en ide. Når du har garnet koster det kun du par blomsterpinde. Der er flere diy på youtube. Du kan se dem jeg har lavet til pigerne på IG.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at savne sin symaskine