Paris Paris Paris

Om at savne sin symaskine

Processed with VSCO with f2 presetHelt tilbage i oktober pakkede jeg min symaskine ned i en flyttekasse, og i mange måneder stod den der og samlede ret så meget støv. Der var faktisk en overgang, hvor jeg overhovedet ikke vidste hvor den var henne. Nu er den heldigvis fremme igen, og i indlægget her kan du se hvad jeg har fået lavet.

Min kære symaskine, som jeg har savnet temmelig meget, er flyttet ind i  vores soveværelse, som jo ligger på 2. salen. Det er et stort værelse, som vi på sigt har planer om skal deles i to. Så der bliver et decideret soveværelse, og et syrum til mig.  Der skal bare lige brækkes nogle mærkelige indbyggede skabe ned, og så skal vi havde fundet en løsning på hvordan rummet deles på en nem og selvfølgelig også billig måde.

Mit første syprojekt blev et par bloomers syet efter et mønster fra Marapytta.

Et nemt lille projekt, som ikke tog ret meget mere end en lille time at sy. Behøves jeg at sige at jeg elsker bloomers, og at jeg virkelig ikke glæder mig til den dag, at hun bliver for stor til at gå i den slags.

Hvis du mangler et bloomers mønster og en DIY på hvordan de laves, så har jeg faktisk lavet en DIY til jer. Den er nem at følge, og kommer med fine billeder og masser af forklaringer. Jeg linker også til et godt mønster, hvis du også står og mangler.

Find DIY lige her.

Og så lover jeg at fremtiden kommer til at bringe mange syprojekter, som jeg naturligvis viser frem her på bloggen, og så har jeg også en DIY eller to oppe i ærmet til jer.

GLÆD JER. Det bliver så godt.

PS. Ebbas strik trøje er den smukkeste og blødeste version af “Min datter flæsebluse”. Opskriften kan som altid købes lige her.

Og hvis du sidder og læser med fra Norge, så har jeg gode nyheder, opskriften er nemlig klar til salg på norsk. Den norske version køber du lige her.

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris Paris Paris