Strikke opskrift // Min datters flæsebluse

Au revoir 

Processed with VSCO with f2 presetI morgen tager jeg til Paris, og kommer først hjem fredag. Uden børn og uden mand. Bare mig og min mor., og så selvfølgelig Paris.

En del af mig glæder mig og en anden del af mig er panisk angst.

Den paniske angst del er mig, som ikke kan undvære mine børn mere end et par timer, som på toget mod København nærmest har lyst til at få hele toget til at vende om trods det faktum at turen allerede går tilbage mod Fyn om aftenen igen.

Det er hende som aldrig har været sådan for alvor væk fra hendes børn i de lidt over 5 år hun har været mor.

Samtidig er det også i morgen at det sker. Det allersidste amning. Både af Ebba, men også i det hele taget. Jeg skal aldrig mere amme et barn. Det pille kan godt tiltider være meget svær at sluge. Jeg tror jeg kommer til at knibe en meget stor tår i morgen tidlig, når hun knapper sig på for allersidste gang.

Og så er der den der af mig som glæder sig vanvittig meget.

Den del som glæder sig til at få en lille pause fra hverdagen. Til at komme til Paris. En by som jeg har besøgt mange gange før, som jeg aldrig er blevet helt færdig med.

Og til at kunne sove længe, og til at rent faktisk at kunne drikke sin morgenkaffe rygende varm i stedet for iskold.

Til at spise god fransk mad, som bla inkludere et besøg på en 3 stjernes Michelin restaurant.

Til at være kulturel og gense både Louvre og Versailles.

Og mon ikke der også bliver sneget en smule shopping ind i problemet. Det tror jeg nok lige.

Jeg skal være væk fra mandag til fredag. Det er jo mange dage. Især nok for lille Ebba. Oline forstår det nok bedre at jeg er væk og helt sikkert kommer igen.

Men jeg håber de overlever, og tilgiver deres mor for at tage et lille pusterum fra hverdagen, og at de er klar til at give mig ekstra mange krammere på fredag, når jeg vender hjem fra Paris. Dem tror jeg nemlig virkelig at jeg får brug for.

Nu skal jeg bare lige overleve endnu en 12 timers nattevagt, og så tager jeg afsted i morgen eftermiddag.

Så au revoir og ses på den anden side.

PS. Den fine strikkede bluse er rent faktisk prototypen på min næste egostrik opskrift. Glæd jer. Den bliver god.

 

 

 

 

 

Gem

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikke opskrift // Min datters flæsebluse