Månedens opskrift // Lines sommer bloomers

15 min og 2 dræn rigere og et par polypper fattigere

Processed with VSCO with f2 preset

Som forventet gik alting godt i dag. Det var nok værre for forældrene end de var for Ebba. Det var også ganske forventet.

Hun tog alting i stiv arm. Dog var hun noget utilfreds med at hendes sædvanlige morgenæg lod vente på sig. Men det gik. Med lidt kys og kram, og så måske lidt en masse youtube på tabletten.

15 min tog det vel. Måske end da mindre. Så var Ebba to dræn og flere polypper fattige. Hun var noget arrig og groggy da hun vågnede, men hvem ville ikke være det efter at have været rodet godt og grundig i ens svælg.

Dog ikke mere groggy end at hun straks pegede mod udgangen, og da vi først satte os i bilen stoppede den hysteriske gråd.

Hjemme igen lagde hun sig på sofaen, hvor hun snorkede godt og grundigt i godt og vel 3 timers tid, for så at vågne op frisk og frejdig og klar til at lege og lave spas.

Nu venter vi bare på at hørelsen kommer tilbage, og forhåbentlig vælter ordene så ud af hende. Som min veninde sagde til mig “Camilla lige om lidt bestiller i sgu tid til at få de dræn ud igen bare for at få hende til at holde kæft”.

Nu må vi se. Uanset hvad er vi glade for at det er overstået og at alle mand kom sikkert igennem. Nu skal de næste dage, hvor Ebba skal være hjemme, bare nydes ekstra meget.

Krydser fingre for dejligt vejr, for så tror jeg nok lige vi skal en tur i haven.

Gem

   

1 kommentar

  • Kine Marie

    Så godt alt gikk bra! Jeg fikk selv dren og fjerne polypper som liten, og det hjalp veldig både på hørselen og språket! Ene sønnen min fikk satt inn dren han også, og hørselen ble bedre + mindre snørr og ørebetennelse 🙂 Masse god bedring til lille! Og klem til hennes mor 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens opskrift // Lines sommer bloomers