Om at google og en pige af få ord

Om en fødselsdags fyldt med bræk og endnu en flæsebluse

Processed with VSCO with f2 presetTilbage igen på blogpinden. Denne gang om en fødselsdag som gik op i bræk og endnu en meget smuk flæsebluse som endelig er hoppet af pindene.

I går havde jeg fødselsdags. Jeg blev 29. For 10. gang altså. Så kan i selv regne jer frem til hvor gammel jeg egentlig blev. Fødselsdag har ikke betydet det store for mig i mange år, men jeg har alligevel taget  mig selv i at glæde mig en lille smule til denne her. Ikke pga de store gaver, kagen eller det at blive et år ældre. Nej ganske enkelt fordi Oline glædede sig som en vanvittig til at fejre mig. Det sidste hun sagde inden hun lagde sig til at sove søndag var “Åh mor jeg kan næsten ikke vente med at fejre dig i morgen”.

Ja ok så kan man jo ikke andet end blive varm om hjertet og glæde sig bare en lille smule.

Desværre startede Ebba allerede ved midnatstid med at kaste op og have tynd mave. Og det fortsætte så ellers der ud af. Faktisk i sådan en grad at hele min fødselsdag fuldstændig druknede i bræk og vasketøj. Jeg tror aldrig før jeg har tørret så meget bræk op, og vasket så meget tøj.

Så det blev ikke til megen fejring. Heldigvis var det hele ok for Oline. Hun har nemlig fået en ny ven, og så er mor lige pludselig fuldstændig ligegyldig. Hjem fra skole og så direkte hen til den nye veninde og lege. Fagre nye verden siger jeg bare.

Desværre er bræk eventyr ikke forbi i dag. Fx har jeg lige fået smidt en kaskade af eksplosiv opkast lige i hovedet, og p.t skriver jeg dette indlæg mens en lille bræksyg pige forsøger at få sig en lille ammetår samtidig med at hun også skal se lidt Post mand Per. Ja vi multitasker begge to.

Heldigvis er det ikke ren og skær elendighed. Jeg er nemlig endelig blevet færdig med min nyeste version Mors flæsebluse strikket i Drops air  (reklame link) i farven rose.

Det har taget lidt tid. Især ærmerne har jeg virkelig været lang tid om at strikke. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det bare røv og nøgler at strikke ærmer.

Drops air lever virkelig op til dets navn, for blusen er blevet let som en fjer og helt igennem skøn at have på. Ikke sidste gang jeg strikker noget i den garn.

Desværre er den ikke til mig selv. Er i et meget svagt øjeblik kommet til at love den væk til Oline babysitter, men så er der jo ikke andet for at slå op til en ny. Skal bare lige beslutte mig for den helt rigtige farve.

Opskriften på Mors flæsebluse kan som altid købes lige her og læser du med fra Norge ellers Sverige, så har jeg gode nyheder til dig. Opskriften er kommet på norsk og lige om lidt kommer den også på svensk. Den norske version kan købes lige  her.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

   

3 kommentarer

 • Ane

  Jeg er helt forelsket i denne bluse. Men budgettet er lidt stramt for tiden, så jeg vil lige se, om jeg har råd til garnindkøbet, før jeg beslutter mig for, at jeg ikke kan leve uden den 😉 Hvor meget garn brugte du ca. til trøjen?
  Vh Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Den er så fin. Jeg er også i fuld sving.
  Hvornår regner du med at den udkommer til børn?
  hilsen hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Hej Hanne. Om et par uger. Skal lige have styr på et par ting inden jeg går i gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at google og en pige af få ord