Om en weekend fra helvede og en lampe fra Tyskland

Vægtæppe og billedevæg inspiration

Processed with VSCO with f2 presetEr du også vild med vægtæppe trenden som efterhånden har været her længe uden sådan rigtigt at slå igennem, og ønsker du inspiration til hvordan du kan bruge den i din indretning, så læs med i indlægget her.

Jeg er i gang med at lave en fin billedvæg. Den mangler mange elementer endnu, og spørgsmålet er om den nogensinde bliver sådan helt færdig. Det er jo sådan en væg man kan blive ved med at rokere rundt på og tilføje nye ting og sager.

Jeg kan godt lide en billedvæg, der indeholder andre ting end bare billeder. Jeg kan godt lide at blande tingene, og putte både spejle, små hylder, vægtæpper og billeder sammen i en stor skøn forening. Det giver for mig det flotteste udtryk, og du har muligheden for at variere din væg og personliggøre den.

Jeg har været på udkig efter et vægtæppe på nettet, men jeg ikke rigtig kunne finde noget sådan rigtig interessant, og så var der jo kun en ting at gøre. Nemlig at gøre det selv.

Gik på jagt på netten efter inspiration. På Pinterest og bare ved almindelig google billede søgninger, og der lige pludselig fandt jeg inspirationen til denne skønne sag lige her.

Det vægtæppe er lavet af sådan noget tykt merino uld som nogle bla bruger til at lave de der frygtelig arm strikkede tæpper som er her og der og alle vegne fortiden. Jeg købte mit uld lige her.

Metalstængerne af messing havde jeg liggende i forvejen, men i princippet kan du jo bruge alle slags rør lige fra bambuspinde til andre slags metal rør. Eller måske gå en tur i haven og snit et par grene.

Ruskindssnoren købte jeg i Stof og Stil. Har du en anden slags snor liggende, så bruger du bare det.

Og så er det ellers bare om at gå i gang med at binde knuder på ulden og hænge den op. Den kan laves i alle størrelser, det afhænger af hvor mange knuder du binder på de enkelte stænger og hvor lange du laver uld snorerne.

Det tager ikke mange røde sekunder før du har et helt færdigt vægtæppe lige klar til at hænge op lige hvor du ønsker det.

Mit kom fx til at se sådan her ud:

Processed with VSCO with f2 preset

God fornøjelse med vægtæppe produktionen.

PS. Mine billeder er købt på Just spotted og Desenio. Det fine sol spejl er købt hos Else Schneider, som er en fantastisk fysisk butik i Bredgade i København, hvor du finder en lille hule med de mest fantastiske gamle ting og sager i bla den mege hypede art deco stil, som jeg personligt også er ret vild med. Jeg kunne købe mig fuldstændig fattig i den butik. På netshoppen er der et lille udvalg, men vil mange have den autentiske Else Schneider oplevelse så må man altså forbi Bredgade . Jeg lover jeg i bliver ikke skuffede. Bare husk den store pengepung, for i kommer ikke til at gå tomhændede derfra. Så er i advaret.

I kan også lure med Else Schneider’s  Ig profil, hvor Louise som ejer butikken dagligt lægger alt for mange fine ting op.

 

 

Gem

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en weekend fra helvede og en lampe fra Tyskland