Et lille hurtigt begynder strikkeprojekt

Bolig drømme # 1

c600x397Vores stue er næsten snart helt som jeg gerne vil have den. Den mangler bare lige et par små ting, og så er den helt perfekt. Læs om min inspiration, og om hvad jeg mangler i indlægget her.

Jeg har lidt svært ved at beskrive min stil. Den har skiftet gennem tiderne, og jeg kan godt mærke at jeg ligesom med min tøjstil, hvor jeg for længst har fundet ud af hvad der klæder mig og hvad der ikke klæder mig, og hvor jeg ikke bare kaster mig over alle de mærkelige tendenser, som designerne forsøger at pådutte os hver sæson. Jeg tager det til mig som passer min stil og intet andet.

Sådan kan jeg godt mærke at jeg også er ved at få det med bolig indretning. Jeg lader mig selvfølgelig meget inspirere af andre og de tendenser som er oppe i tiden, men jeg er i høj grad også ved at finde mig selv også når det kommer til at indrette sin bolig.

En af de tendenser jeg bla er ved at tage lidt til mig er at det hele ikke behøves at hvidt i hvidt. Det har mit hjem egentlig aldrig været sådan helt. Selvom min mor yndede at kalde vores lejlighed for ligkisten. Det var måske lige en lille overdrivelse. Så hvid var den heller ikke.

Jeg har holdt fast i mine hvide gulve. Dem elsker jeg. De giver en ro i rummet, og plads til at skeje ud på andre fronter. I er altid mange der spørger til min hvide gulve, når jeg lægger billeder på instagram, og jeg lover at jeg laver et indlæg meget snart dedikeret til mine hvide gulve.

Derimod har jeg droppet de hvide vægge. Tendensen nu er jo meget at man skal gå i den helt anden grøft og virkelig gå helt amok med farveladen. Så vidt har jeg ikke lade det gå i vores hus, og har efter nøje overvejelse malet en enkelt væg i en fin mint farve. Farven er faktisk lidt svær at fange, og det tog også mange mange farveprøver før jeg fandt den helt perfekte version af mint. Enten var den for blå, for mørk, for grøn eller for grå. Den her er efter min mening den helt perfekte version af mint, og hedder soft mint og er fra Jotun.

En af de ting jeg mangler i vores stue er den helt perfekte reol. Jeg er på udkig efter sådan en vintage sag i glas og messing eller krom. Hvis jeg ikke finder den helt perfekte vintage sag, så er reolen her altså et meget godt bud. Eneste minus er at de koster en halv herregård, så indtil videre satser jeg på at finde en billigere version.

Indtil jeg finder den perfekte reol har jeg kastet mig ud i et lille DIY projekt, som involvere en træ reol fra Ikea og en masse maling. Indlæg kommer snarest muligt. Glæd jer resultatet er blevet så fint.

Glas og messing reol fra New Works // Coffee table book fra Assouline New York // Velour pude fra Bungalow // Indisk sari pude fra Ellis and Ivy  //  Messing vase fra H.Skjalm P //  Fiora urtepotte fra Kähler// Stentøjsvase fra H. Skjalm P // væg maling fra Jotun i farven soft mint

(reklame links)

 

 

 

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille hurtigt begynder strikkeprojekt