Om at have udlængsel

Nytårsforsætter for 2017 vol 1

nytårsforsætterEgentlig synes jeg de er noget pjat. De der nytårsforsætter. Men nu får i alligevel 5 stykker. Vi starter med de blogrelaterede af slagsen, og i næste uge går det løs med de lidt mere personlige.

1. Mere egostrik

Jeg er blevet bidt af en gal egostrikker, og det er noget jeg vil dyrke mere i 2017. Tænk at kunne skabe sine egne lækre strikkerier i lige nøjagtig de farver, materialer og design som man helt selv ønsker. Slut med at gå og lede efter den perfekte cardigan i lige nøjagtig den helt rigtige rosa nuance, for så kun at kigge på vaskeanvisningen og opdage at den er strikket i 100 % akryl.  Nu strikker jeg den da bare selv. Mere af den slags. Tak.

2. I det hele taget mere strik

Strikkepindene har kørt lidt i slowmotion de sidste mange måneder. Det skal der laves om på. Ebba er ved at vokse ud af meget af hendes strik, og mangler i den grad strik. Mit garn forråd bugner også i den grad, og det bliver jeg altså også nødt til at lave om på (så er det nemlig tillade at købe mere garn).

3. Færre strikkeopskrifter

Det lyder måske lidt underligt, men i 2017 vil jeg producere færre strikke opskrifter. Jeg har brug for at tage en slapper, og nyde at strikke andres og mine egne gamle strikkeopskrifter. Jeg føler også nogle gange at markedet er lidt mættet for baby/børne opskrifter, og jeg vil gerne udvikle originale strikkeopskrifter og ikke bare sende noget ud som i princippet kan findes helt gratis på Drops hjemmeside. Originalitet kræver tid og den tid vil jeg i 2017 gerne hellige andre strikke relaterede ting. Og så håber jeg også at smide et par egostrik opskrifter ud på markedet (det ene kommer fx allerede om et par uge), og sådan nogle tager altså bare rigtig lang tid at lave.

Det bliver nok et svært løfte at holde, for mit hoved er fyldt af masser af ideer, men det løber ingen vegne prøver jeg hele tiden at huske mig selv på, og med tiden skal jeg nok få dem ud af mit lille hoved, ned på pindene og tilsidst ned på et papir.

3. Flere youtube videoer

Jeg vil gerne lave flere youtube videoer med strikkerelateret indhold. Den slags kræver bare også tid, og det helt rette udstyr. Bla har jeg indset at min Apple air computer nok ikke helt er skabt til den slags. Så først på listen er også en ny computer til mig, og udstyr til at filme med.

4. Mere sytid

Mine symaskiner har nu været gemt væk i flere måneder, og jeg faktisk ved jeg ikke engang i hvilken flyttekasse de rent faktisk befinder sig. Jeg savner at sy som bare pokker. Har flere DIY’s til jer på tegnebrættet, og så har jeg også et par kjoler jeg gerne vil sy til mig selv. Jeg regner med at inden for den næste månedstid skal symaskinerne frem, og så skal i ellers se løjer. Det glæder jeg mig vanvittigt meget til.

5. Flere og bedre blog indlæg

Jeg vil gerne udvikle min blog, og på sigt øge mine læsertal. Det kræver både flere og bedre indlæg. I de sidste par måneder har jeg produceret meget få indlæg fordi jeg ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det vil jeg forsøge at lave om på i 2017. Flere og bedre indlæg bliver ganske enkelt mottoet for 2017.

Det var mine 5 blog relaterede nytårsforsætter. Hvis i har nogle ønsker til hvad Olinesmor skal byde på i 2017, så smid endelig en kommentar. Ville elske at høre hvad i finder interessant, og hvad der kunne få jer til at kigge her ind lidt oftere.

Processed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

   

1 kommentar

  • Jeg hopper med på mere strik. Jeg er mest til hækling, men jeg kan mærke at lysten til at udfordre mig selv i strikkens verden bliver større og større. Så 2017, må være året, hvor jeg kaster mig ud i det – for alvor 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have udlængsel