Om at være taknemmelig for det man har

Eksklusivt babytøj til en pris vi alle kan betale

babytøj

Har du også en hang til lækkert babytøj i lækre kvaliteter, men har du det ligesom mig, at du er for nærig til at betale mange hundrede kr for et stykke tøj, som kun kan bruges ganske kort til, så kig med i indlægget her, hvor jeg tipper om hvor du kan finde skønt baby i tøj i kashmir, uld og andre lækre materiale.

Min lille prut er endelig ved at vokse ud af str 80. Når jeg siger endelig, så er det ikke fordi det som sådan er noget der skal fejres, men fordi hendes tøj ganske enkelt er ved at være godt slidt. Det har været brugt nu siden starten af foråret, så det har været rigtig mange gange i vaskemaskinen siden da.

Modsat hvad mange måske tror, så bugner mine børns klædeskab ikke af tøj. Det er alligevel det samme de bruger igen og igen, så jeg forsøger at begrænse indkøbene. Det gør så også, at når en lille dame åbenbart ikke har tænkt sig at vokse særligt stærkt, at tøjet virkelig bliver brugt. Hun har fx 5-6 bodyer, og når de nu har været brugt de sidste 8-9 måneder flere gange om ugen, så kan i næsten godt regne ud hvordan de efterhånden ser ud.

Normalt køber jeg ikke ret meget tøj til Ebba. Jeg syer eller strikke det meste selv. Men jeg må nok indse at tiden til at strikke og sy lige nu er temmelig begrænset, så det er nok utopi at tro at jeg kan producere en ny garderobe bare lige sådan. Fx aner jeg ikke hvor min symaskine er lige nu.

Derfor hoppede jeg ind på H&M hjemmeside den anden dag, og her blev jeg mødt af et festfyrværkeri af lækkert babytøj. Deres kollektion af eksklusivt var nemlig lige kommet online. Hold da fast jeg kunne havde købt det hele.

Jeg begrænsede mig dog temmelig meget og nøjes med at putte denne her og den her. Jeg var også meget tæt på at købe den her fine kjole, ind til jeg opdagede at den er lavet i 100 % polyester. H&M det er altså en ommer. Polyester hører altså ikke med i en eksklusiv børnetøjs kollektion. BASTA.

Hvis du er ude efter tøj til de lidt større børn i samme lækre kvalitet, så findes der faktisk også meget fint lige her.

Og så vil jeg ellers ønske jer god shoppelyst.

Gem

Gem

Gem

   

1 kommentar

  • Tanja

    ☺ ja så kan jeg bedre forstå du kan lave så meget selv når damen ikke vokser hurtigere☺ her bruger min baby på 15 mdr str 92 og ham på 2,5 år str ca 110. Jeg skal helst klippe og sy ting inden for 14 dag ellers er der risiko for at er for småt. Hæklede ting skal også helt laves hurtigt eller i en størrelse større for at være sikker på det overhovedet passer når det er færdig.
    Men skønne ting du laver og dejlige piger du har, ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være taknemmelig for det man har