Om at genfinde juleglæden og jul i tivoli

Om sponsorede indlæg på Olinesmor

sponsoreretMåske i allerede har lagt meget til det. At der her på det sidste har været en del sponsorede indlæg på Olinesmor, og meget få indlæg uden kommercielt indhold. Det vil jeg gerne komme med en lille forklaring på. Læs mere i indlægget her.

At det forholder sig sådan er der mange grunde til. For det første har jeg bare ikke haft tid til at skrive de ikke kommercielle indlæg. Al min ledige tid går til at male i det skide hus.

For det andet kommer sponsorede indlæg tit i stimer, og sådan en er jeg vist inde i fortiden. Det hænger helt sikkert sammen med at julen står for døren, og alle virksomheder ved udemærket godt at i alle sammen lige om lidt skal ud og svinge dankortet, og den svingning ønsker de jo selvfølgelig en lille bid af.

Jeg tænker ikke at det er noget der generere jer. Jeg har i al fald aldrig fået nogen kommentarer om det. Det er faktisk aldrig noget i har brokket her over. Og det er jeg egentlig faktisk ret taknemmelig over.

At drive en blog som min er et kæmpe arbejde, og kræver meget af min tid, og de sponsorede indlæg er en præmis for at jeg overhovedet kan skrive den her blog. Havde jeg ikke dem ville jeg nok enten blive nødt til at lukke den helt eller i bedste fald skrue kraftigt ned for antallet af indlæg.

Hver gang en virksomhed køber sig til omtale på Olinesmor køber de samtidig ikke kommercielle indlæg til jer. De penge jeg tjener på de sponsorede indlæg bliver nemlig ikke brugt på champagne og kaviar, men helt lav praktisk til at jeg kan arbejde så lidt som sygeplejerske som overhovedet muligt, og i stedet bruge tiden til at producere ikke kommercielt indhold til jer, og samtidig på mad på bordet til min lille familie.

Måske sidder er nogle og tænker “ahhhh hvor lang tid kan det lige tage at skrive et indlæg”. Til jer kan jeg sige “skide lang tid”.

Fx mine DIY indlæg. De kan sagtens tage mellem 4-10 timer alt afhængig hvor vanskelig en DIY det er. Indlæg som DIY indlæg er en kompliceret proces. Jeg skal få ideen. Måske prøve den af på forhånd. Lave den igen samtidig med jeg tager billeder. Redigere billeder, skrive tekst, rette til, læse korrektur. Alt sammen nået som bare ikke bare lige gør med et snuptag.

Uden sponsorede indlæg ville dette overhovedet ikke være en mulighed. Jeg ville ganske enkelt ikke have tiden til det.

Derfor skal i også huske at tage godt imod de sponsorede indlæg. Læs dem selvom der står annonce i toppen. Måske jeg alligevel skriver noget der kunne være interessant. Klik på mine links, del mine indlæg på sociale medier og like dem på Facebook. Jo mere respons de indlæg får, jo mere tid hjælper i mig med at få til at lave de ikke kommercielle indlæg som jeg jo ved i elsker.

Og så synes jeg faktisk også at nogle af mine sponsorede indlæg er ret så relevante for jer, og samarbejder som jeg faktisk er ret stolte af. Fx mit samarbejde med Coop Friends.

At udbrede kendskabet til billigt og lækkert børnetøj som ikke ruinere en og samtidig gøre det mere synlig at det altså ikke er normen at sende sit barn i børnehave iført mærketøj fra top til tå, og at en flyverdragt ikke nødvendigvis er nødt til at koste langt over 1000 kr for at være god.

Til slut vil jeg bare sige tak fordi i følger mig. Tak fordi i altid er så søde ved mig, og tak forbi i giver mig muligheden for at dyrke mine kreative sider. Uden jer. Ingen Olinesmor. SÅ TAK.

   

2 kommentarer

  • Nanna

    Elsker din blog.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen tak for en smadder god blog! Jeg synes ikke det er generende med sponsoredede indlæg på den her blog. Til gengæld flyder det ikke over med bannerreklamer og popup videoer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at genfinde juleglæden og jul i tivoli