Om at være forelsket i en flæse kjole

Så går Olinesmor offline

Processed with VSCO with f2 presetI fredags skete det. Vi fik nøglerne til vores hus. Det var en fantastisk følelse, og samtidig også lidt underligt lige pludselig at gå rundt i huset. Det føltes lidt som om man havde forvildet sig ind i nogle andres hus, og hvert øjeblik ville nogen komme farende og råbe “hvad fanden laver i her”.

Men det er vores hus. Og det er fanfuckingtastisk. Og nu starter det store renoverings/flytte ræs sådan for alvor. Det er altså lidt skræmmende, og hvis jeg skal være helt ærligt, så har jeg fuldstændig mistet overblikket. Satser lidt på at gå i seng en dag, og så vågne op, når det hele er overstået.

Vi er allerede startet lidt her i weekenden. Selv om vi hurtigt måtte afbryde og råbe *** og skride. Begge børn valgte nemlig at være krop umulig, og nærmest skrige i stereo fra vi kom til vi gik. Men vi nåede mellem skrige anfaldene, da at få spartlet et par huller, og valgt hvilket farve en af væggene i vores stue skal have.

Den næste uge skal vi så for alvor i gang. Med at male. Pille gulvtæppe og savsmuld tapet ned, og så starte det kæmpe maler arbejde.

Vi får hjælp til nogle ting, men det meste skal vi klare selv.

Det betyder også at alle mine fridage skal bruges i huset. Det betyder så også samtidigt at min blog tid bliver ganske minimal. Og da mine blog indlæg generelt tager rigtig lang tid at lave, så bliver det nok sparsomt hvor meget jeg kommer til at vise mig herinde.

Jeg håber engang i mellem at opdatere jer på processen, og måske vise et par billeder, men jeg kommer for alvor nok først tilbage i starten af december, når vi sådan rigtig er på plads. Men så lover jeg også masser af sy, strikke og DIY indlæg. Har bla et par DIY’er i støbeskeen og en strikke video med gratis opskriften på denne fine hue. Det bliver en video, hvor jeg guider jer igennem alle dele af opskriften. Det glæder jeg mig meget til at lave, men det er et kæmpe projekt, så det må blive, når jeg har lidt mere tid.

Hvis i savner mig, så kan i hoppe ind på enten snapchat eller instagram, hvor jeg fortsat vil være aktiv. Så mangler du dit daglige Olinesmor fix, så følg endelig med. Jeg lover masser af hus renoverings opdateringer.

Følg mig på Instagram lige her og hvis du er på snapshat så kan du finde mig under brugernavnet Olinesmor1.

Vi ses på den anden side.

PS. Vi endte med farven længde til højre.

Gem

Gem

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være forelsket i en flæse kjole