Den perfekte vuggestue hue

Indretningsdrømme

hjem
affiliate

 

Om lidt over en uge overtager vi vores hus. Det føles helt utroligt fantastisk og mærkeligt på samme tid. Tænk det var helt tilbage i juli hvor vi sad på Rhodos og tog beslutningen om at købe hus, og nu 5 måneder senere får vi nøglerne lige om lidt.

Jeg havde jo egentlig lovet jer masser af bolig indlæg, men det er ligesom ikke rigtig blevet til noget. Det er ikke fordi jeg ikke tænker på den slags. Snarere tværtimod. Hvert et ledigt øjeblik bruger jeg på steder som Pinterest for at søge inspiration og ideer til hvordan vores nye hjem skal indrettes.

Det er ikke fordi jeg har tænkt mig at lave de store indretninger. Gulvene kommer stadig til at være hvide og næsten alt vores inventar flytter med, men alligevel kommer der nogle små ændringer.

Jeg har bla købt en gammel teak daybed, hvor jeg får lavet en hynde i mit total yndlings libertycapel i farven mustard, og så vil jeg lave et rigtigt hygge hjørne med masser af forskellige puder. Drømmer især om puderne fra Ellies and Evy og de smukke velour puder fra Christina Lundsteen. Tror pigerne kommer til at elske det sted.

Vi skal også have et større spisebord. Det vi har nu er 4 personers, og i det nye hus ville vi sagtens kunne have plads til et 6 personers. Det stor derfor højt på ønske listen. Så er vi fri for at lege med tillægsplader og sidde alt for tæt når vi får gæster.

Jeg har kigget på rigtig mange borde, men et jeg bliver ved med at vende tilbage til er dette bord med grønt marmor. Jeg er lidt i tvivl om marmor er en dille man bliver træt af lige om lidt, og om det grønne bord overhovedet passer ind. Jeg venter derfor med at bestille noget som helst til vi er helt på plads.

Jeg leger også lidt med at male væggene i stuen sådan lidt grå mint agtige. For at give en kontrast til de hvide gulve. Det er jeg ret spændt op om det fungerer.

Så kigger jeg også på tapet. Både til vores soveværelse og til pigernes værelse. Har jo det guldprikkede tapet fra Rice, men Oline er jo bidt af farven lilla, så lige nu plager hun om at få det samme tapet bare med lilla prikker i stedet for guldprikker. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det. Mig og lilla er bare ikke gode venner, men på den anden side, det er jo hendes værelse og ikke mit. Så hun ender nok med at få det som hun gerne vil have det.

Til vores soveværelse overvejer jeg sådan noget rigtig blomsteret mormor tapet, som fx det her. Min mormor havde, så længe jeg kan huske, et lignende tapet i deres køkken alle de steder de boede. Nu må jeg bare se om jeg kan overtale pigernes far til at sove omgivet af blomstret tapet.

Vi har også besluttet os for at skifte køkkenet med det samme. Det bliver et Ikea køkken med fronter fra Reformcph, og jeg er næsten sikker på at det bliver disse fronter i bruneret tombak. Har lige bestilt vareprøver og er så spændt på at se materialerne i virkeligheden.

Vi går jo fra 105 til 185 m2, og det lyder jo som en voldsom ændring, der kræver masser af nyt møblement. Men det er faktisk ikke så galt. Vores stue og soveværelse er næsten samme str som nu. De ekstra  kvadratmeter ligger primært i en stor entre, 1 walkin closet, 1 ekstra børneværelse og 2 toiletter.

Og så må den næste uge ellers gerne gå rigtig hurtigt, så vi kan komme i gang med alle vores planer. Vi er bare så klar til at komme videre i vores liv.  Og så lover jeg også et indlæg med billeder fra huset. Så glæd jer.

Gem

Gem

Gem

Gem

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte vuggestue hue