Om en regnvejrs dag og om at savne farmand

Om Mango kids og fine kjoler som ikke ødelægger budgettet

mangoaffiliate

Kender du Mango Kids? Hvis ikke så læs med i indlægget her, hvor der er meget fine kjoler som ikke ødelægger tøj budgettet.

Oline vokser som ukrudt for tiden. Jeg kan mærke det, når jeg løfter hende. Ikke fordi hun er blevet tungere, men hendes krop føles lige pludselig alen lang. Især hendes ben er mindst vokset 10 cm uden resten er kroppen er fyldt med. Dem har hun vist arvet fra hendes far. Lange ben kan jeg ikke prale af. Desværre.

Det betyder desværre også at de fleste af hendes kjoler er blevet alt for lårkorte. Og da kjoler er det eneste den lille dame putter hendes luksus legeme i, så er jeg jo nødt til at komme til tasterne, og klikke nogle flere hjem.

I min jagt på fine kjoler, som ikke ødelægger vores budget, faldt jeg over Mango Kids. Vidste i godt at Mango også laver tøj til børn? Det vidste jeg egentlig godt, men havde faktisk glemt det igen. Det er i al fald evigheder siden jeg har været der inde og kigge. Og det er da dæleme en skam. For de har mange fine ting. Også til mor (og til far), hvis man skulle have lidt mor penge (eller far penge) til overs.

3 kjoler blev ret hurtigt klikket hjem, og efter et par dage landede de i postkassen. Virkelig hurtig ekspedition, når man tænker på at de snildt kan tage PostNord  en lille uge at få en brev fra Gedser til Skagen.

Kjolerne er så fine i kvaliteten. Stoffet er lækkert og med fine detaljer. Olines douchede lilla kjole  koster 199 kr og den finder du lige her. Og den hun har på koster 249 kr, og den finder du lige her. Den findes også i hvid med prikker, men det tænker jeg nok er lige vovet nok at putte en lille grissebasse i. Men pæn er den i hvid.  Ebbas fine gule kjole finder du lige her, og den koster også 199 kr.

Det er selvfølgelig lidt mere end hvad en kjole typisk koster i fx H&M, men jeg synes faktisk også at designet og kvaliteten er lige et hak bedre.  Så måske et rigtigt godt bud på en kjole til lidt mere festlige anledninger, hvor du ikke behøver tømme tøjbudgettet.

Mango kids kan enten købes på deres egen hjemmeside eller lige her.

Og jeg kan godt afsløre, at jeg næste dag kom til at klikke to kjoler mere hjem fra Mango Kids. Dem går jeg nu og venter på. Glæder mig til at se om de er lige så fine som dem her.

Og så lover jeg ellers mig selv ikke at glemme Mango Kids igen sådan lige foreløbig.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Gem

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en regnvejrs dag og om at savne farmand