Om Annes flæsenederdel

Om fine prikkede strømplebukser

Processed with VSCO with f2 presetannonce

Så er der link til et par flotte prikkede strømpebukser, et link til hvor jeg køber mine strømpebukser og et lille hint om en konkurrence som kommer online i morgen. Læs mere i indlægget her. God fornøjelse.

Jeg er i fuld gang med at opdatere pigerne garderobe. Egentlig hader jeg det navn, altså garderobe, når det bruges i forbindelse med børn. Lidt ligesom når nogle folk siger “den style skal min datter bare eje”. Åh altså jeg får myrekryb. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg tror det er noget med at man gør børnetøj til noget, som jeg egentlig ikke synes det bør være. Sådan lidt voksen agtigt.

Nå nok om det. Nu til fine prikkede strømpebukser.

I min jagt på billige fine ting til pigerne, så faldt jeg over disse prikkede strømpebukser, og dem måtte jeg da fluks klikke hjem til Ebba. Et par strømpebukser kan vi nemlig næsten altid bruge. Især af den prikkede slags. I kender mig jo. Er jo prikoman.

Som før skrevet så er strømpebukser og bodystockings faktisk næsten det eneste tøj jeg køber til Ebba. Alt andet er hjemmelavet. Med Oline er det lidt anderledes. Her køber jeg det meste, men det håber jeg snart er slut, når jeg får lidt mere tid til krea projekter. Hun er nemlig begyndt at vise stor interesse for både det jeg syer og det jeg strikker. Kan faktisk godt afsløre at min næste strikke opskrift tager udgangspunkt i en kjole jeg er ved at strikke til hende. Forestil jeg flæser en masse og strutskørt, så har nogenlunde en forestilling om hvordan kjolen kommer til at se ud.

Hvis du også elsker strømpebukser, så kan du kigge forbi indlægget her, hvor jeg viser dig, hvor jeg køber pigernes strømpebukser.

Så kan jeg forresten godt afsløre at hvis du elsker Collegiéns strømpebukser, så hold øje med bloggen og min instagram, der har jeg nemlig en vanvittig god konkurrence parat til jer.

Og så lige til sidst. Hvis du er forelsket i hendes lille dragt. Så er det med at finde strikke pindene frem, for opskriften kan du nemlig købe lige her.

Hvis du gerne vil strikke den, så den kan bruges til vinter, så kan jeg afsløre at den også sagtens kan strikkes med lange ærmer. Instruktion følger med til opskriften.

prikkede

 

 

 

Gem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Annes flæsenederdel