Q & A om langtidsamning

Om at købe et hus

home

 

affiliate

Så skete det. I fredags satte vi vores underskrift på en købs aftale der gjorde os en del millioner fattigere. Vi er nu de lykkelige ejere af et fantastisk hus.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor lykkelig og lettet jeg er. Da vi for 3 uger siden satte vores underskrift på købsaftalen på vores egen lejlighed, da var det med en vis bittersød fornemmelse.

Sød fordi det jo var det vi ville. Sælge vores lejlighed for at komme videre til noget andet.

Bitter fordi vi på det tidspunkt ikke havde udsigt til at finde vores drømmehus, og i princippet var vi hjemløse pr 1. dec. Og tanken om at skulle ud og finde lejelejlighed og det faktum at det nok ville kræve to flytninger inden for kort tid af hinanden, gjorde mig rigtig træt, og meget opgivende.

Dagene efter vi havde skrevet under var faktisk ikke særlig sjove. Jeg havde flere gange bare lyst til at spole tiden tilbage og droppe drømmen om hus og have.

Men så lige pludselig var det der. Drømmehuset. Det havde egentlig været til salg længe, og jeg havde da også hurtigt kigget på det. Men det var sådan ca 200000 kr over vores budget, så jeg kiggede kun, og drømte om et penge træ i baghaven.

Så en dag var det lige pludselig sat ned. Stadig over vores budget, så jeg kiggede stadig kun.

Ind til et par dage efter vi skrev under på at sælge lejligheden  besluttede jeg mig alligevel for at klikke lidt materiale hjem om huset. 10 min efter var det taget af nettet.

Øv bøv bussemand. Nu var det solgt, tænkte jeg, og slog igen huset ud af hovedet.

Nogle dage efter skulle vi ud og se på et hus der lige var kommet til salg. Det var overhovedet ikke os, og da vi skulle til at gå nævnte ejendomsmæglerne at han lige havde fået et nyt hus ind som han var ret overbevidst om lige var os.

Og det var sgu drømmehuset. Det var slet ikke solgt. Det havde bare skiftet ejendomsmægler, og nu var det sat endnu mere ned i pris, så det nu faktisk lige nøjagtig var inden for vores budget.

Og så gik det lige pludselig stærkt. Vi var ude at se det. Nogle dage efter havde vi min mor og far med, som også godkendte det.

Så nogle dage efter bød vi på huset, og efter lidt forhandling endte vi på en rigtig god pris.

Og så i fredags skrev vi så under.

Så pr 1. nov er vi de lykkelige ejer af 180 m2 fantastisk hus, som bare er lige det vi søgte efter.

Huset ligger i samme kvarter hvor vi allerede bor. Vi skal sådan set bare flytte 500 m eller deromkring.

Huset er et gammel flot tvillinge hus, som ejerne har passet rigtigt godt på, og som er flot renoveret og hold i en pæn stand.

Der er 3 værelser incl et walk in closet.

2 badeværelser hvor af et af dem har badekar (YES).

Stort køkken alrum med stue ud i et, hvor der også er adgang til haven.

Der er fuld kælder under, som dog ikke er renoveret, men den er tør og fin og perfekt til opbevaring, vaskerum etc etc.

Og så er der den mest fantastisk have til. Med gamle frugttræer og masser af plads til at pigerne rigtig kan boltre sig.

Vi skal sådan set ikke lave så meget andet end at male og ordne et gulv på 2. salen, hvor der nu er gulvtæppe.  Ellers er det lige til at flytte ind i.

På sigt har vi masser af planer. Der er bla en muremester bue som gerne må forsvinde, så skal der nok også et nyt køkken på sigt, og hvis jeg engang vinder i lotto, skal vi have sat en kvist med altan på 2. salen.

Men det er alt sammen ting som sagtens kan vente til vi engang falder over det der pengetræ.

Og så glæder jeg mig bare sindsygt meget til at komme i gang med at indrette vores nye hjem. Har så mange planer, og kan slet ikke vente med at komme i gang. Er allerede gået i gang med den helt store planlægning, og overstående collage indeholder ting som meget gerne må flytte ind sammen med os i drømmehuset. Og i kan godt forberede jer på masser af indretnings relaterede indlæg i de næste par måneder.

Nu må det gerne blive 1. nov meget meget meget snart.

Sengetæppe fra Ellos // Kurve fra Muubs // Kâhler krukke designet af Stine Goya // Bluetooth højtaler fra B&O // Velour pude fra Christina Lundsteen

Gem

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q & A om langtidsamning