Om en pause og ændrede planer

Fine sommer sandaler på udsalg

sandaler

affiliate

Så kom den danske sommer endelig, og dermed er det tid til at finde sandalerne frem. Find mit bud på fine sommer sandaler i  de helt rigtige Olinesmor agtige farver indlægget lige her.

Jeg må indrømme at jeg næsten havde droppet alt om dansk sommer. Havde næsten forenet med tanken om regn og skyer resten af sommeren, men lige som man troede at man godt kunne lade pigernes sandaler være i skabet for evigt, så kiggede solen lige pludselig frem.
Og hvor er det bare fabelagtigt. Glæder mig allerede til næste sommer, hvor jeg forhåbentlig hvis alt går vel kan slippe ungerne løs i vores EGEN have.

Jeg har allerede købt pigernes sandaler. Det gjorde jeg i foråret under en eller anden kampagne hvor jeg fik 25 %. Jeg har en regel om at jeg intet køber uden rabat. Med alle de rabatter de forskellige net butikker sender ud, så ville det ganske enkelt være for dumt at give fuld pris.

Man kan også være forudseende og købe næste års sandaler allerede nu hvor udsalget raser. Det er forøvrigt et tip man kan bruge på det fleste sæson varer til børn. Så hvis man er ligeglad med at flyverdragten eller vinter støvler har sidste års farve, så er der altså fine penge at spare.

Faktisk går jeg og overvejer at klikke et par ens sandaler hjem til pigerne. Til næste år behøves Ebba Elvira jo ikke begynder modellen, så der kan de jo sagtens matche hinanden. Er bare lidt i tvivl om Oline helt er med på den ide. Må nok hellere lige konferere med chefen inden jeg bestiller. Og til dem der tænker “hvorfor lader hun et 4 årigt barn bestemme sådan noget” kan jeg kun sige “i har ikke mødt Oline når hun er i hendes rasmus modsat humør”.

Lad mig bare sige at ikke 10 vilde dinosaurusser kunne ikke få den lille dame til at gå med et par sandaler hun ikke vil gå med.

Find alle sandalerne, som alle er på udsalg, lige her.

 

 

 

Gem

Gem

   

4 kommentarer

 • Louise

  Nu er min datter kun 11 mdr., så jeg har først nu købt hendes første par rigtige sko (i str 21), men hvordan har man nogensinde nogen idé om næste års str? Altså Ebba Elvira er jo ikke meget ældre end min datter, så hvordan køber du str forud? Nogle af skoene jeg har kigget på koster jo næsten 800 kr i str mikro-lille og der er 50% altså utrolig rart 😉 Jeg tænkte, at når de måske blev større, så voksede deres fødder lidt mindre i “ryk” og så havde man måske en ide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Haha min datter på 5 har også en meget bestemt holdning til hvad hun kan lide og hvad hun vil gå med. Det synes jeg faktisk ikke at der er noget i vejen med. Hun har holdninger og meninger, som jeg prøver at værdsætte og viser hende at jeg overlader et ansvar til hende. (dog ikke ifht koldt eller varmt tøj… mest bare sammensætning)
  Er det ikke det vi ønsker vores børn skal lære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Samme her. Så længe det er passende for årstiden så er jeg fløjtende ligeglad. Det er jo hendes tøj og hendes liv. Jeg ville da også blive tosser hvis nogen ville bestemme hvad jeg skulle tage på. I dag drog hun fx afsted i børnehave i ført et diadem, leopard tank top kjole og under den en nederdel fra mini rodini med hvaler. Jo jo hun var lex !!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en pause og ændrede planer