Hjemme igen og om et manisk monster barn

En lille anbefaling // H&M BABY EXCLUSIVE

c600x445

 

Elsker du lækkert babytøj men har du en slunken pung eller er du bare for nærig til at bruge alt for mange penge på tøj som tit er for småt inden ungen nærmest har haft det på, så er det nu du skal kigge med.

Jeg køber sjældent tøj til Ebba Elvira. Det er stort set kun strømpebukser og bodystockings jeg ikke laver selv. Resten er hjemmet syet eller strikket. Jeg er meget sjældent fristet til at købe tøj til hende, men engang i mellem kribler det alligevel i fingrene på mig. Især når min kærlighed til fine farver, kombineres med lækre materialer og lige piftes op med lidt blomsterprint, så springer mit hjerte altså lige et takt over. Og når det så end da er til at betale. Ja så bliver det altså næsten ikke bedre.

Alle disse ting har H&M kombineret i deres Baby exclusive kollektion. Jeg synes det er noget af det smukkeste de nogensinde har præsteret og hvis det stod til mig måtte de gerne skrue lidt ned for Frost, Minnie Mouse og polyester og skrue op for sager med samme udtryk og kvalitet som Baby Exclusive kollektionen. Så ville de i al fald have mig som fast kunde.

Og jeg må nok indrømme at jeg, trods det faktum at den lille dame ikke ligefrem mangler tøj, er kommet til at klikke et par ting hjem. Ups siger jeg bare.

Find det hele lige her.

   

1 kommentar

  • Det er så uendeligt fint! ❤️ Når jeg klikker ind på H&M’s hjemmeside, er jeg også udelukkende inde på Exclusive Collection-delen, og tidligere køb har bare vist, at kvalitet og pris slet ikke hænger sammen her. Og kun til den gode side.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen og om et manisk monster barn