Olinesmor tager på all inclusive charterferie

Hvor køber du Ebba Elviras strømpebukser henne???

strømpebukserSpørgsmålet om hvor jeg køber Ebba Elviras strømpebukser henne er et af de spørgsmål jeg får allerflest gange både her og på instagram. I indlægget her deler jeg ud af mine allerbedste strømpebukser tips. Så har du også en hang til lækre strømpebukser, så læs endelig med her.

Jeg køber ikke ret meget tøj til Ebba Elvira. Hun går enten i hjemmestrik eller hjemmesyet tøj. Det eneste jeg faktisk køber til hende er strømpebukser og bodystockings.

Og det bliver der så heller ikke sparet på, og især strømpebukser i alverdens lækre farver har jeg en kæmpe svaghed for. Kan simpelthen ikke få nok, og har efterhånden strømpebukser i al verdens farver.

De mærker jeg køber allermest er Collegien, Condor og MP strømpebukser.

Mp strømpebukser

Mp købte jeg meget i starten, men jeg synes ærligt talt at deres farver er en anelse kedelige og konservative, og det er stort set de samme farver der går igen og igen sæson efter sæson. Det er meget grå, sort og nuancer af rosa. Savner lidt mere spræl og anderledes farver. Så dem køber jeg stort set ikke mere.

Collegien strømpebukser

Collegien er creme de la creme inde for strømpebukser. Dem har jeg allerede skrevet en lille indlæg om lige her. Kan simpelthen ikke anbefale de strømpebukser nok. De er dyre, men så lækre. Oline som hader sømme og kradsende strømpebukser vil kun gå i Collegien. Den lille bandit. Allerede dyr men god smag.

Condor strømpebukser

Et billigere alternativ er spanske Condor. Dem har jeg også skrevet et lille indlæg om lige her. Det gode ved Condor er det kæmpe farve udvalg og så prisen, som ligger på omkring 75-100 kr afhængig af hvilken str du skal bruge. Udover den alm ribmodel har de også de fineste strømpebukser med hulmønster. Dem er vi helt vilde med her i huset. Kvaliteten er ikke helt lige så blød og lækker som Collegiens, men til prisen er de altså helt perfekte, og absolut ikke noget discount valg.

Som lille bonus info kan jeg fortælle jer at hvis du er en 36-38 og ikke alt for høj, så kan en voksen faktisk passe deres str 16 år.

Har i andre tips til gode strømpebuks mærker så sig endelig frem. Selvom jeg ikke lige frem mangler strømpebukser så kan der altid lige klemmes et par eller to mere ned i strømpebuks kassen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olinesmor tager på all inclusive charterferie