Om en liberty dragt, træthed og vuggestue livet

Om magasiner og om at være langt væk fra Danmark

FLIPP
annonce

Vil du læse lidt om rejse minder fra den gang jeg var en purung 19 årig pige, om at være langt fra Danmark dengang internettet var i sin spæde start og om et godt tip til jer magasin og blad junkier der ude.

For mange mange år siden drog jeg som purung 19 årig ny udsprunget student ud i den vide vide verden. Jeg rejste ud som au pair, og ad om veje endte jeg hos en dansk familie i Ankara i tyrkiet, hvor jeg boede næsten et år. Et af de mest fantastisk år i mit liv med mange glæder og også sorger.

Det var dengang helt tilbage i 1997, dvs post var noget der kom med en postmand og ikke susende igennem internet kabler og dansk tv var noget man så hvis man fik et VHS bånd tilsendt hjemmefra.

Et kæmpe højde punkt i mit liv i Ankara udover at drikke kolde Baileys med mine bedste veninde Edi, var at modtage den månedlige pakke fra min mor. Det var en pakke med lidt godter hjemme fra og prop fyldt med ugeblade og magasiner.

Især ugebladene og magasinerne var ren og skær lykke. Når man sidder i et fremmedland uden internet eller dansk tv, så kan man hurtigt føle sig meget isoleret, alene og meget langt væk hjemmefra, og så var der altså ikke noget bedre end at begrave sig i sladder fra de bonede gulve, og en trend rapport fra den danske modescene. Så følte mig sig lidt igen som dansker.

Jeg kan forestille mig at udlands ophold i dag er helt anderledes, og måske har det end da mistet lidt af sin charme. Du er jo i hvert fald ikke længere så isoleret fra Danmark som jeg var i 1997. Internettet har jo gjort at selvom du er tusindvis af km væk fra Danmark, så er dansk tv, kommunikation med venner og familier og ugeblade ikke mere end et klik på en computer eller tablet væk.

Kendte i fx tjenesten FLIPP??? Det gjorde jeg nemlig ikke indtil fornyeligt. For 99 kr om måneden har du adgang til en lang række af ugeblade og magasiner på din tablet, som fx Her og nu, Boligliv eller Eurowoman. Du kan se hvilke magasiner FLIPP giver adgang til lige her.

Havde jeg været i Ankara i dag, havde min mor nok bare givet mig et abonnement til FLIPP, og så havde hun sparet sig den ulejlighed med at købe blade og sende dem afsted. Det tror jeg hun ville have elsket, og jeg havde ikke behøves at nøjes med gammelt sladder og mode som allerede var gået af mode.

Jeg tænker også at FLIPP er skide smart hvis du skal ud at rejse, og ikke gider fylde kufferten med ugeblade og magasiner. Eller hvis du fx er en vaske ægte magasin og ugeblad junkie, så kan det altså godt svare sig at købe adgang til FLIPP i stedet for at købe dem i løssalg eller have abonnementer på de enkelte blade eller magasiner.

 Tænker du at FLIPP måske kunne være noget for dig, så kan du oprette dig her. Og husk den første måned er helt gratis, og har du allerede et abonnement på et af Egmonts blade, så koster FLIPP kun 39 kr.

 

Indlægget bringes i samarbejde med FLIPP

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en liberty dragt, træthed og vuggestue livet