Om livet som deltids alenemor og om alt for meget rod

Fine bodyer og et par bloomers // Foråret kalder

bodyerannonce

Ebba Elvira er efterhånden vokset ud af alle hendes bodyer, og det har betyder at  jeg har måtte klikke et par nye hjem. Se hvilke valget på denne gang, og så hoppede der også et par små bloomers med ned i kurven.

Vokseværk

Ebba Elvira er efterhånden endelig ved at vokse ud af hendes Petit Bateau bodyer i str 74. Den str har hun dæleme brugt længe, men nu ser det endelig ud til at hun rykker lidt i længden.

Glæder mig faktisk til at få hende til hendes 1 års undersøgelse, og se hvor meget hun vejer og hvor lang hun er (eller kort om man vil), for jeg har altså på fornemmelse at hun er en lille skid. Oline var også en lille skid, men jeg tror altså Ebba Elvira er endnu mindre.

Jeg plejer jo ellers at sværge til Petit Bateau, men denne gang er jeg sprunget over dem. Synes ikke lige de farver og mønstre de har lavet til denne sæson er særligt kønne, og jeg var desværre ikke hurtigt nok, da min ynglings 5 pak fra i vinters kom på udsalg. Nåede kun at få fingrene i en enkelt 3 pak. Og 3 bodyer er nok lige i underkanten.

Så denne gang har vi valgt at prøve noget andet.

Valget faldt på 2 skønne bodyer fra Mini Rodini, og 2 fra Knast by Krutter.

Bodyer fra Knast by krutter

Den gule fra Knast by krutter havde vi også i sommers, og den var simpelthen så fin, og jeg ærgrede mig gul og grøn, da hun voksede ud af en str 62. Elsker både farven, og de små vinger på ærmerne.  Heldigvis har de lavet nøjagtig den samme denne sæson, og den skulle naturligvis klikkes hjem, sammen med en dueblå med den yndigste lille krave. Begge er smør bløde, og i den dejligste kvalitet.

bodier

Små fine bloomers

Normalt køber jeg faktisk kun bodyer og strømpebukser til Ebba Elvira. Resten af hendes tøj  enten strikker eller syer jeg selv. Men denne gang røg disse små bloomers Fra Krutter  altså med i kurven. Er fuldstændig skudt i det mønster, så kunne altså ikke lade vær.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bodyer fra Mini Rodini

De fine basis bodyer fra Mini Rodini er også landet i min postkasse. Det er første gang jeg prøver deres basis bodyer, men farverne gik altså lige i hjertet på mig, og jeg kunne ganske enkelt ikke lade være.

Alle bodyer er lidt dyrere end dem jeg normalt køber. Men mit tøj budget til Ebba Elvira er ikke det store, så jeg tænkte godt at jeg kunne tillade mig at skeje en smule ud (at stof og garn budget så er astronomisk højt, det vælger vi så bare at ignorere. Det tæller ligesom ikke).

Nu skal jeg bare have gang i strikke pindene og sy maskinen, og så er Ebba Elvira 100 % forårs klar.

De fine bodyer fra Mini Rodini kan bla købes lige her, og dem fra Knast by krutter kan købes lige her. De smukke blomstrede bloomers fra Krutter kan du købe lige her. Der er forøvrigt også lavet den skønneste romper i det flotte blomstrede mønster. Den overvejer jeg meget kraftigt om den skal klikkes hjem. Den er så smuk. Find den lige her.

Processed with VSCOcam with f2 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om livet som deltids alenemor og om alt for meget rod