Om en dansekjole og strikkeplaner der gik i vasken

Video blog # 1

videoblogHvis du vil se mig snakke om alt og intet, så er det nu du skal klikke ind på indlægget her. Jeg har nemlig lavet en video blog.

Jeg har kastet mig over noget skørt. Jeg har lavet en video blog. Det var altså lidt surrealist at sidde der helt alene og snakke til et kamera. Følte mig ærligt talt meget til grin, og det har også krævet stor overvindelse at ligge den her video online.

Egentlig ville jeg gerne sige en masse kloge og dybe ting om hjemmepasning og hjemmegående husmødre, men det gik sgu lidt af fløjten, og jeg endte med at ævle løs. Det skal helt klart gøres bedre næste gang. Hvis der bliver en næste gang.

Så bær over med mig. God fornøjelse, og grin ikke af min total kæmpe store udgroning. Skal nok snart få den fixet. PROMISE.

 

   

6 kommentarer

 • Jeg synes det er den fineste video! Flere af dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie (misssophie)

  Hyggeligt at se dig live 🙂 Held og lykke med det hele. Det er det bedste valg du har truffet. Jeg har også gået hjemme med mine børn i 2 1/2 år. Det er guld værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt! Har selv taget orlov fra studiet, som jeg skulle have været tilbage på i februar. Dvs. ingen indkomst og ingen SU, men hvor er jeg glad for beslutningen! Det er okay at min datter kun går i genbrugstøj og det er okay at vores mad er i den knap så spændende afdeling, for vi nyder det alle tre – min kæreste, mig og vores pige (så vidt jeg kan se ihvertfald ☺️)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød video. Hyggeligt at høre dine overvejelser omkring dit valg. Jeg forstår dig 100%. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at de kvinder, der siger at hjemmegående ødelægger alt det de har kæmpet for, er fulde af p.. Jeg troede det handlede om det frie valg for kvinder. Ikke om jeg er interesseret i at der nu er nogle andre der skal diktere hvad kvinder skal. Hurra for det frie valg og godt for dine børn. Hov det blev lidt langt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvad snakker du om, man kan jo slet ikke se nogen udgroning! Synes at det var nogetil fint ævl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Shit så har jeg alligevel fået vinklet det kamera så det ikke kunne ses. Yes. Jeg lover den er VILD.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en dansekjole og strikkeplaner der gik i vasken