Strikkeopkrift // Lille Rosas popcorndragt

Hjemmesko til store og små fødder

hjemmeskoaffiliate

Så er det blevet hjemmesko tid her i huset, og jeg har klikket matchende hjemmesko hjem til mine små piger. Læs om hvilke hjemmesko er foretrækker og hvor jeg køber dem.

Så blev det hjemmesko tid

Oline er vokset ud af hendes hjemmesko (igen og igen), og Ebba Elvira står efterhånden så meget at hun har brug for lidt fast grund under fødderne. Desuden er det jo møg koldt både her i huset og i børnehaven/vuggestue.

Anbefaling af hjemmesko

Jeg har efterhånden været en del hjemmesko igennem her i huset, og fælles for dem er at de sådan ca holder lige lang tid uanset hvor mange eller lidt penge jeg har givet for dem. Så jeg er simpelthen begyndt at købe de biligste jeg kan finde, som jeg samtidig også har en god erfaring med og som også laver noget der er værd at kigge på både for mor og børnene.

Et af de mærker som opfylder alle de krav er Pom Pom. Pæne sko som er gode at gå i for små fødder, og så holder de lige nøjagtig så længe som det tager de små fødder at vokse ud af dem igen.

Især må jeg indrømme at prisen spiller en stor rolle. Med to børn der begge har fødder der vokser som ukrudt, så er jeg altså ikke interesseret i at betale mere end højst nødvendigt for et par hjemmesko.

Jeg plejer at købe min Pom Pom hjemmesko lige her. Her køber jeg forøvrigt også mange andre af de sko jeg køber til mine børn. Her er et godt udvalg af alle de mærker jeg kan lide, og så er levering nem og hurtig, og du skal ikke købe for ret meget sko før den er gratis. Desuden er der også tit gode tilbud at hente.

En anden god ting ved Boozt er at de  ganske mange fine ting til mor. Jeg er bla lidt forelsket i denne kjole. Printet er simpelthen så smukt, men jeg er altså lidt tvivl om snittet overhovedet ville klæde mig.

Jeg må indrømme at jeg synes det er så sødt at købe matchende ting til mine piger. Det bliver nok ikke første gang jeg gør det.

Hvad har pigerne på

Ebba’s dragt er hjemmestrik, og opskriften kan købes lige her. Garnet er fra Pickles og kan købes lige her. Strømpebukserne er fra MP og kan købes lige her. Hjemmeskoene er som sagt fra Pom Pom, og kan købes lige her.

Olines strik leggings er fra Poppy Rose, og de er er det eneste den lille dame gider i fører sig for tiden. “De er så dejlig bløde mor”, og det kan jeg jo kun give hende ret i. Kjolen er en gammel sag fra Soft Gallery. Det har snart været vasket 220 gange, og jeg tør næsten ikke tænke på den dag hun ikke kan passe den mere. Den er hendes absolut ynglings kjole, og den kommer på igen lige så snart jeg har vasket den.

Processed with VSCOcam with a1 preset Processed with VSCOcam with a1 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopkrift // Lille Rosas popcorndragt