Om travlhed, en tommelfinger og en pilfinger

Billige strømpebukser i regnbuens farver

 strømpebukserI var helt vildt begejstret for mit indlæg om strømpebukser, og jeg kunne forstå på jer, at mange havde samme problem som mig, at udvalget her hjemme bare er ret så sørgeligt. Og nu vender jeg frygteligt tilbage med endnu et strømpebuks tip. Så læs endelig med her.

Dyre men lækre strømpebukser

Sidste gang fortalte jeg om min kærlighed til Collegien, som efter min er verdens bedste strømpebuks. Læs indlægget lige her Det var i ikke uenig med mig i, men i var flere som på Instagram nævnte at de var til den dyre side, og det kan jeg jo umiddelbart ikke være helt uenig i. De hører absolut til den dyre ende, men jeg vil næsten vove pelsen, og sige at de er alle pengene værd. Sådan næsten.

Billige men lære strømpebukser

Men jeg er halvt jyde, og jeg går bestemt ikke af vejen for at finde billigere alternativer. Faktisk er det nok jeg virkelig elsker. Og derfor blev jeg også ekstra meget glad, da jeg faldt over det spanske mærke Condor. Det er et mærke jeg aldrig har hørt om før, men længe leve Instagram, som fik mine øjne op for dette mærke. Tjek nemlig lige deres strømpebukser ud. Hvad siger i så??? Er det ikke bare det ultimative eye candy?

En lille ordre

Kort tid efter min store opdagelse, så klikkede jeg en lille (eller måske lidt stor) ordre hjem, og den landede i min postkasse for nogle dage siden. Og lad mig bare sige at jeg bestemt ikke er skuffet. Især de fine lyseblå med hulmønstret  er bare noget så fine, og dem tror jeg bestemt vi skal have flere af i næste størrelse. Strømpebukserne er dejlig bløde i det, og virker umiddelbart i en fin kvalitet. Men har ikke rigtig fået dem brugt endnu, og ej heller vasket, så den endelig dom over dem falder først senere.

Priserne

Priserne som jeg allerede har kaldt for billige ligger på lidt under 10 euro for de fleste af modellerne, dvs ca 75 kr pr par. Det er altså virkelig et kup, og nærmest H&M priser.

Størrelse guide

Condor har en fin størrelse guide lige her, hvis man skulle være i tvivl om hvilken størrelse man skal købe. Jeg har købt 3 forskellige størrelser hjem denne gang:

Størrelse 0  som svarer til en 6-12 måneder og 74 – 81 cm

Størrelse 1 som svarer til en 12-18 måneder og 82 – 89 cm

Størrelse 2 som svarer til 18-24 måneder og 90-97 cm.

Ebba Elvira er 8 måneder gammel og måler ca 74 cm. Jeg ved ikke hvor meget hun vejer, men hun er hverken den tykkeste baby eller den tyndeste. Så måske ca 8 -9 kg. Hun passer en ca 0 nu, str 1 er lidt til den store side og str 2 er for stor til hende. Så de er nok meget aldersvarende, måske lidt til den lille side.

Hvor kan de købes

Desværre er der ingen i Danmark der forhandler dem, hvilket virkelig undrer mig, for har fundet forhandlere i både England og Norge, så det er ikke fordi man ikke kan købe dem engros. Så desværre må i klikke dem fra  deres egen hjemmeside. Det gode er at porto kun en 9,5 euro, hvilket er ganske rimeligt, når man tænker på de kommer hele vejen fra Spanien, og hvis man bestiller flere ad gangen så kan det hurtig betale sig.

Et ekstra lille tip

Prøv at tjekke deres fine strik cardiganer i bomuld. De laves i nøjagtig de samme fine farver som deres strømpebukser, og er noget så fine. Dem tror jeg altså at jeg skal have en af næste gange jeg lægger en ordre.

 

cardigan

 

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om travlhed, en tommelfinger og en pilfinger