Flæse røv og 2 syge børn

Oline laver DIY med Tiger

tigerdiydiytiger2ANNONCE

Olines og jer har lavet DIY med tiger, og det er fordi at her i efterårs ferien sætter Tiger butikkerne fokus på DIY projekter, eller på godt gammel dansk: Gør det selv projekter.  Selvom det mere lyder sådan lidt, jeg brækker lidt en væg ned og lægger et nyt gulv agtigt, og det er ikke lige frem hverken det Tiger eller jeg har gang i.

Tiger butikkerne bugner nemlig fortiden af masser af DIY ting og sager, udover selvfølgelig en masse andre skønne ting og sager til en billig penge.

Jeg er faktisk vokset op med masser af DIY projekter. Den gang hed det bare ikke det, der hed det bare at underholde sine børn. Det var i en tid, hvor der kun var en kanal på tv’et, hvor Ipad’en var ren science fiktion og hvor der var noget der hed “At leje en video film og movie boks”. Og den var kun noget man gjorde meget sjældent.

Desuden boede jeg langt ude på landet, langt væk lege kammerater, og da min mor gik hjemme var jeg naturligvis også meget hjemme.

Derfor var der jo masser af tid der skulle slås ihjel. Eller sådan tænkte man jo ikke på det dengang, det var jo bare sådan livet var. Helt 3G og Ipad frit med masser af tid til andre aktiviteter.

Jeg husker mange gode stunder med perleplade lavning, lysdrypning og at tegne og male, og det er sådan nogle stunder jeg håber, trods det “ipadificerede” samfund vi lever i, at der stadig kan være tid og lyst til.

Oline har netop nu nået en alder, hvordan sådan nogle ting er begyndt at fange hende, og ikke kun i 5 røde sekunder. Jeg kan også mærke på hende at hun synes det er møg hyggeligt, måske især fordi hun kan mærke på mig, at jeg faktisk også synes det er hyggeligt og rart.

Derfor var jeg heller ikke lang tid om at sige ja til at være med til at sætte fokus på DIY og krea projekter man kan lave sammen med sine børn, selvom jeg bestemt nok aldrig bliver den helt store DIY nørd. Godt nok kan jeg sy og strikke, men klippe og klistre bliver nok aldrig min stærke side.

Derfor var jeg også lidt i vildrede. Hvad fanden skulle vi lave. Vi tegner og maler jo allerede og perle plader har hun også prøvet, og ville jo også gerne lave et eller andet ekstraordinært, også selv om jeg ingen DIY nørd er.

Men så slå det mig lige pludselig. Vi skal da folde æsker. Det elsker jeg nemlig som barn. At folde den ene æske efter den anden i forskellige størrelser, og så ellers bruge uendelig meget tid på at udsmykke hver enkelt æske. Dem brugte jeg så til at opbevare min største skatte.

Så i går drog vi så mod Tiger butikken for at proviantere, og hjem kom vi med karton, masser af glitter, pom pom’er, simili sten og masser af andre godter.

Om efter middagen gik vi så i gang. Jeg foldede æskerne. Sjovt nok kunne jeg i starten ikke huske hvordan jeg skulle gøre, men da jeg først gik i gang, var det ligesom om, at godt nok kunne mit hoved ikke huske hvordan man gjorde, men det kunne min hænder dæleme godt, og æske folderiet gik over stok og sten.

Og så gik vi ellers i gang. Mig bevæbnet med lim pistol og Oline med alle pynte sagerne. Vi lavede hver sin æske, og så var vi fælles om en stor, som ikke var en foldet, men en vi havde købt i Tiger.

Oline var ekstrem meget optaget af processen, og hendes æske blev virkelig pyntet efter alle kunstens regler. Nogle vil måske sige at den er en smule overpyntet og ikke særlig farve koordineret. Oline synes nok bare den er helt perfekt, og bare så klar til at putte små skatte i.

Vi havde en hyggelig times tid, trods sygdommens rasen i hendes krop, og det er absolut ikke sidste gang vi DIY’er den.

PS. Vidste i at man kan følge tiger på instagram. Det gjorde jeg nemlig ikke, men det gør jeg nu. Find deres profil lige her. Der er masser af DIY inspiration, og hvad Tiger nu ellers byder på af andre ting og sager.

diytiger4 diytiger3

PPS. I kan se mere til Olines fine æske på IG lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæse røv og 2 syge børn