Tilbage til symaskinen

Flæse røv og 2 syge børn

flæseleggingsJeg er blevet den lykkelige ejer af 2 stk syge børn. Er det ikke bare fabelagtigt???? Og for lige at gnide en lille smule ekstra salt i det åbne sår, så er jeg også alene med dem de næste to dage.

Det skal nok blive skide godt.

Elendigheden startede allerede i går, med en Oline der hostede som en lille søløve, og en Ebba Elvira som sidst på eftermiddagen havde forlagt hendes gode humør et eller andet sted i alt vores rod. Oline blev pacificeret med store mængder Dr Mcstuffins og Honey loops i rå mængder, mens Ebba Elvira allerede blev puttet kl 17.

Det kloge og mest fornuftige ville jo så være at gå i seng, så snart det var muligt. For med en søløve og et barn der gik i seng kl 17, så var natten ligesom dømt til at blive stor slem.

Men jeg var selvfølgelig så fantastisk dum at afslutte et par flæse leggings, jeg var begyndt på den anden dag. Der er altså ikke noget som lidt liberty og et par flæser, som kan få en til at glemme sine sorger (og syge børn). Så jeg kom først i seng kl 23. 30.

Dagen startede ganske fantastisk med at der blev tisset i sengen kl 5.15, og lad os lige slå fast med det samme, at det ikke var mig!!!! Ebba Elvira sov ved et mirakel stadig, så der blev udøvet midlertidig første hjælp mod sengen i form at sugende håndklæder, alt i mens jeg forsøger at få frk tissemarie til at sove videre.

Det lykkedes ikke. Så op med mig og Frk tissemarie og i gang med dagen.

Kender i det når ens børn er syge, men ikke sådan rigtig syge. De er for syge til at komme i børnehave, men alligevel også lidt for raske til at være hjemme. Eller sagt på en anden måde, de er ikke syge på den måde hvor de bare ligger brak på sofaen, men på den der måde, hvor der kræves masser af underholdning, fis og ballade samtidig med man er ret så pylret og pjevset i det.

Det beskriver vist meget godt hvordan begge mine børn har været i dag.

Alligevel har vi forsøgt at få det bedste ud af dagen, og jeg gjorde noget som jeg ellers ALDRIG gør, og da slet ikke med to børn på slæb alene. Jeg begav mig ud i Rosengaardscentret. Til jer som ikke er fra Odense, så kan jeg sige at det er et butiks center af den værste skuffe. Masser af kedelige kæde butikker (der er dog en Zara, selvom det også er en kæde butik, så trækker den lidt op), mega dårligt inde klima og dødsyg mad. Tror det tangerer Danmarks dårligste indkøbscenter. De forsøger dog at modernisere sig, og man kan da håbe at det ændrer sig til det bedre på et tidspunkt.

Oline havde en fest og mor var temmelig stresset, og kunne ikke komme hurtigt nok ud. Inden vi kom ud støtte vi dog lige på en ballon sælger, og Oline ville bestemt dø, hvis hun ikke blev den lykkelige ejer af en kæmpe Svampe Bob Firkant til den nette sum af 65 kr. Jeg var lige var at falde bag over da hun sagde prisen. Holy moses.

Vi sluttede den frygtelig tur af på Mcdonalds, hvor begge børn blev fodret af med dejlig nærende Mc D mad. Vinder nok ikke lige prisen for årets spelt mor for det måltid. Og yes du læste begge børn. Ebba Elvira spiste 1/2 nugget uden panering med stor velbehag.

Nu er Ebba Elvira puttet, hun var død træt efter at have sovet 3 x 20 min i dag. Tror næsten det er ny rekord. Oline sidder i sofaen og ser Jake og Piraterne, og mor her forsøger at finde overskud til at rydde op efter aftensmaden. Kan man tillade sig at gå i seng uden?

PS: Er de ikke fine de små flæse røvs leggings? Liberty jersey er altså virkelig en stof art jeg skal til at lege lidt mere med.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til symaskinen