Mor forkælelse

Når man selv vælger tøj

frozenkjole

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Oline er begyndt selv at tage tøj på om morgen. Ikke altid med det bedste resultat. Eller rettere sagt resultatet er faktisk aldrig særlig kønt.  Det består enten af flere forskellige nuancer af lyserødt, selvfølgelig sat sammen i et outfit, ellers er vi ude i en gang Frozen tilsat lidt leopard, og så gerne med strømperne trukket helt op omkring knæene. Et eksempel på det sidste ses lige her. Holy moses kønt er det altså ikke.

Men når hun først kommer sådan her ud fra værelset, så ved jeg godt at løbet af kørt, så kan jeg vælge imellem to scenarier: enten sender jeg hende afsted i børnehave sådan her ellers skifter vi tøj med vold og magt. I kan næsten selv gætte jer til hvad jeg vælger. Så må man bare trække på skuldrene og tænke bare barnet er glad, så er alt vel godt.

I det hele taget har den lille dame stærke meninger om hendes tøj. Bukser kan jeg godt droppe sådan fuldstændig. Det kommer til at koste blod, sved og tårer hvis jeg skal have hende i et par bukser. Nederdele kan gå an, men hun foretrækker kjoler, og de skal helst være med lidt strut i skørterne.

Derfor er jeg også begyndt at vise hende det tøj, jeg køber til hende. Jeg gider simpelthen ikke have købt et eller andet, som hun pure nægter at gå med. Been there done that, og gør det ikke igen. Det er simpelthen ikke værd at bruge tid og penge på.

Og så fortæl mig lige at jeg ikke er den eneste med et barn med verdens dårligste smag i tøj??

Oline kjole er fra H&M, leggings fra Marmar, ballerina sko fra H&M, bluse fra Knast by Krutter

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor forkælelse