Tryg i livet

Nike sneakers

nikesneakersJeg er i sommerhus og med verdens dårligste internet, som vi i øvrigt stjæler fra min mor, og en ikke eksisterende 3G dækning, så må i altså nøjes med lidt tynde indlæg her fra, uden de store billede udfoldelser. Og i dag kommer i så til at læse lidt om sko. 

Ynglings skoene til både mig og Oline er uden tvivl Nike. De er bare verdens bedste og fedeste sko. Både i str mor og i str Oline. Oline har været igennem mange fx modeller efterhånden, men favoritten er altså air max og roshe run. Eneste minus ved dem er snørebåndene, som gør at hun skal have hjælp til at få dem af og på, og dermed kan de på ingen måde bruges i børnehaven. Glæder mig virkelig til hun får lært at snøre snørebånd. Hvornår er det egentlig de bør kunne sådan noget?

Har fundet 4 par nike i str Oline til jer, som alle meget gerne måtte flytte ind her, men især de sølv farvede, som jeg desværre ikke kan opdrive til salg her i Europa. Hvis en af jer har set dem, så giv mig gerne et tip, for dem SKAL Oline altså have.

Resten kan enten købes lige her eller her.

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tryg i livet