Det der Fårup sommerland

Mor krop og en ny judith kjole

judithkjole1judithkjole2

 Det er lidt grænse overskridende at smide det her billeder på. Har faktisk haft den liggende et stykke tid nu, og har mange gange været ved at smide dem i papirkurven. For det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er langt fra min præ graviditets krop, og det er altså lidt utrygt at skulle vise den frem. En ting er at vise en tyk gravid krop frem, noget andet er at vise min ikke gravide og lidt tykke krop frem.

Jeg ved godt at jeg ikke er decideret tyk, og at jeg nok på nogle punkter er sluppet heldigt igennem to graviditeter. Har fx ikke et eneste stræk mærke, og min mave er trods de ekstra kg faktisk allerede rimelig flad.

Men jeg ligner ikke mig selv, og jeg kan ikke passe mit tøj, og jeg har altså alt for meget lækkert tøj til at jeg bare vil afskrive det helt bare sådan lige.

Mange vil sikkert sige til mig det er noget pjat, og at jeg ser godt ud, men jeg har det ikke godt med den her krop, og det er vel for fanden det vigtigste.

Ikke at jeg tuder mig selv i søvne over det hver aften. Absolut ikke. Det ødelægger ikke mit gode humør sådan generelt, men kommer jeg forbi et spejl, så får min post gravide krop sgu alligevel fuck fingeren.

Jeg ved ikke hvor meget jeg endte med at tage på under min graviditet. Holdte op med at veje mig da vægten passerede de + 15 kg, og der var da endnu 3 eller 4 uger til termin. Fik simpelthen vægt fobi.

Men faktum er at jeg endnu mangler 8-10 kg og en del cm om livet, før jeg er tilbage til den krop, jeg havde før jeg blev gravid med Ebba Elvira, og det kommer nok til at tage lidt arbejde fra min side før de kg forsvinder. Ligesom den gang med Oline. Jeg har ikke tænkt mig at gå på kur, hvilket man jo forøvrigt heller ikke må når man ammer, men samtidig har jeg heller ikke tænkt mig at lade de ekstra kg hænge ved til jeg er færdig med at amme.  Og så rimer kur i min verden på sult og kg som alligevel tages på igen, så løsningen bliver nok at jeg så småt forsøger at vende tilbage til min low carb high fat kost, som jeg levede af før jeg blev gravid, og som jeg støt og roligt tabte mig af. Her var jeg mæt og glad, og ved i had livet er sgu også for kort til at være sulten.

Målet er at de sidste kg skal være væk inden jeg skal til Thailand i januar, så har heldigvis lidt tid og løbe på. Har et par bikinier som gerne skulle passe til den tid. De passer mig i hvert fald ikke lige nu kan jeg godt fortælle jer. Har nemlig prøvet dem. Det var et meget ynkeligt syn, som jeg allerhelst bare vil glemme ALT om.

Kryds lige fingre for at projektet lykkedes. TAK.

Og så til min nye kjole. Den har jeg faktisk selv syet, og den klæder min lidt mor agtige krop temmelig godt, hvis jeg selv skal sige det, og så kan man med lidt god vilje også amme i den. Hvilket virkelig er et kæmpe plus i min bog.  Kjolen har jeg syet på mit fredags fix med Line Galst. Modellen kalder hun Judith, og den er simpelthen latterlig nem at sy. Ved vove den påstand at den kan en hver sy med en smule vejledning.

Jeg har allerede købt stof til både en leo og blomster printet Judith model. Så skal jeg bare lige have tid til at få dem syet. Hvilket nok er den virkelig udfordring.

Kryds lige fingre for at det projekt også lykkedes. TAK

 

 

   

9 kommentarer

 • Du ser DEJLIG ud. Men det vigtigste er jo hvordan du FØLER dig, og når Ebba Elvira er blevet lidt større og der er mere ro på familie-på-fire konstellationen, så giver det da fint mening at sætte fokus på en kost, du tidligere har gode erfaringer med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kan godt forstå dig omkring det med kiloene. Tænker ikke rigitg over det selv, men oplever mange der kender til at være tyndere der synes det er svært med de ekstra babykilo. Men synes stadig du ser brand godt ud. Må også have syet nogle flere judith kjoler når baby er kommet. For gider faktisk ikke sy tøj eller købe tøj lige for tiden…. så er det godt man kan sy så meget andet ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må bare få si at jeg tenkte også som hun her over, at wow, så bra hun ser ut!

  Det er så rart. Det der, at vi er så strenge med oss selv, og at vekten vår skal være det som avgjør om vi føler oss bra. Men jeg kjenner meg igjen.

  Jeg har selv 10 kilo jeg gjerne skulle sett meg selv uten, fra det første svangerskapet, hovedsakelig. Men jeg har født fem barn, og jeg forsøker å tenke at det er bra sånn. At kroppen min er bra sånn. Fordi den har gjort en kjempejobb, båret frem fem liv inn i verden. Og da duger den, og jeg, sånn vi er.

  Det betyr ikke at jeg ikke står foran speilet og gjerne ville sett noe annet. Og jeg gir ikke opp kiloene. Men jeg nekter å la dem ta humøret mitt. Eller bli altfor viktige i livet mitt. De SKAL bort, etterhvert. Etter syv mnd er 4,5 borte. Det går langsomt. Noen kur er ikke aktuelt, jeg vil nyte livet, og maten. Men det å sette seg et hårete mål, langt borte, og jobbe positivt mot det, det tror jeg er bra. Litt mindre porsjoner, litt mer grønnsaker, litt mer mosjon.

  Håper du får en super sommer. Nyt barna. Du ser flott ut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Fuldstændig enig. Jeg gider heller ikke lade mit gode humør ødelægge af skide 10 kg men væk skal de. På et eller andet tidspunkt. Og jeg er også en rigtig mad elsker. Desværre for det gør altså det hele lidt mere besværligt. Og 5 børn respekt altså. Så er det da virkelig flot at ser kun er 10 kg at tabe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den prikkede Judith blevet fin. Den klæder dig virkelig godt 🙂 Det med at det se muligt at amme i den er jeg nysgerrig på at høre mere om – er det “bare” at hive op i skørterne eller har du et andet fif?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ha ha nej hals åbningen er bare rimelig stretchy i det da den er lavet i Jersey. Så de kommer ud den vej. Næste gang laver jeg den dog nok lidt større så det bliver nemmere at få dem frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Og tak forresten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er i grunden skørt med vores kropsidealer og selvfølelse, for jeg scrollede forbi billederne og tænkte ‘wow, flot hun allerede er tilbage i form’. Så læste jeg teksten der var helt modsat. Det er jo helt modstridende, for her bag skærmen ser du jo dejlig ud, her ses slet ikke de kilo du nævner og som du kan mærke. Jeg kender godt følelsen, jeg føler mig faktisk også stadig et par kilo til den forkerte side, mens andre har kommenteret til anden logik. Og alligevel har jeg lige kværnet tre(!) flødeboller … ups. 🙂 Nå lang smøre, ville egentlig bare skrive at jeg synes du ser dejlig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der Fårup sommerland