Sommer tid

Viaplay konkurrence

Viaplay KonkurrencebilledeHvem vil med mig med til børneevent i Kødbyen?

Søndag den 21. juni fra kl. 12-14 er jeg inviteret til en hyggelig børneevent på NOHO i Kødbyen, som Viaplay har arrangeret. Har du lyst til at joine mig? Det kunne være møg sjovt. En slags chance for at være blogger for en dag.  Jeg har nemlig været så heldig at få mulighed for at invitere tre af jer læsere med, så vi sammen kan få inspiration til sommerferien præsenteret af et rejseselskab, smage lækre små retter til os og vores børn og høre om nogle af de spændende serier og film, som Viaplay tilbyder familiens mindste. Desuden vil der være masser af underholdning for de små. Så tag endelig jeres børn med. De kommer ikke til at kede sig.

Sammen med to billetter kan du også vinde et tre-måneders abonnement til Viaplay, som kan streames offline ? lige til at tage med på sommerferien i udlandet, i flyet, bilen, teltet, sommerhuset eller derhjemme. Mega smart.  Vi skal i hvert fald have Viaplay med os, når vi skal til Thailand.

Følg med via hashtagget #viaplayoffline, hvor du kan se billeder fra børneeventen og opleve andre offline oplevelser fra Viaplay.

Det eneste du skal gøre for at vinde billetter og et 3 måneders abonnement til Viaplay er at svare på nedenstående spørgsmål.

Konkurrencespørgsmål

Kan Viaplay streames offline?

Skriv dit svar i kommentar feltet, og så trækker jeg 3 vindere på fredagd. 19. juni kl 12.

Glæder mig til at se jer.

Indlægget bringes i samarbejde med viaplay

 

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer tid