Oline elsker og hader # 2

Bidt af en gal romper

 etsyromper2etsyromper3Ok så tror jeg vist vi har slået fast at udover at være vild med prikker, så er jeg vist også temmelig vild med rompere (Er der overhovedet et dansk ord for den slags?), for jeg har nemlig syet endnu en.

Det er faktisk anden gang jeg syer en romper i dette fine stof (som kan købes lige her), men havde egentlig glemt alt om den indtil for nogle uger siden hvor jeg fandt den da jeg sorterede i Ebba Elviras tøj. Tænkte først at den stadig var for stor til hende, men ville da lige prøve den på hende inden jeg lade den væk igen, og ved i hvad. Den lille dame var faktisk næsten blevet for lang og tyk til den. Øv øv altså, for den var virkelig fin.

Heldigvis havde jeg en lille rest tilbage, og af dette har jeg syet denne fine sag. Elsker detaljen med den lille krave, og kan ikke vente med at tage den i brug. Denne gang får hun ikke lov til at vokse ud af den nærmest inden den bliver taget i brug.

Er du også forelsket i rompere, så er det faktisk et overskueligt sy projekt. Det kræver dog at du har styr på det med kant bånd, for der er både kant bånd i ærmer, hals og ved benene. Har du styr på det, så er det altså et rimelig nemt projekt.

Mangler du et mønster, så er Etsy altså din ven i nøden. Her er masser af romper mønstrer, og det er bare om at bruge deres søge funktion. Til denne romper har jeg brugt det her mønster. Jeg har bare udeladt ærmer, og tilføjet flæse kraven. Og så har jeg heller ikke syet den med vende funktionen. Den kunne jeg ikke lige se det smarte i.

Kraven er ret nem at tilføje. Bare klip et rimelig langt stykke stof et den bredde du synes den skal have. Rynk den med to rynke tråde og tilpas den halsåbningen. Sy den fast og lav den sidste finish med kantebånd. Og VOILA du har en lille krave.

Har allerede planer om endnu en lille romper, og jeg kan godt afsløre at den bliver lidt anderledes. Glæd jer.

Indlægget indeholder affiliate links

   

7 kommentarer

 • Louise

  Har du stadig opskrifterne på dem?? Tror ik de ligger på etsy mere. Kan i hvertfald ikke finde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luciana

  Hejsa 🙂 den er super fin og elsker dem helt vildt, de er mere rummelige end body’s og min datter har det med at smide aine sokker og så når far skifter ble, så smider han bukserne 🙂 Så en romper er en dejlig løsning 😉 Håber du måske begynder at lave dine egne DIY til sådanne lækre ting, fordi jeg må indrømme jeg nok helst vil have den simple version at sy og så synes jeg faktisk 68 kr er lige i overkanten for at købe et mønster 🙂 vi prøver jo at samle på den stilfulde, lækre, sunde men på samme tid billige garderobe 🙂 🙂 🙂 specielt nu jeg flytter i lejlighed 1/7 og kun har hendes seng, stol, noget tøj, noget legetøj og så en klapvogn 😛 !!! så hun får et dejligt fint værelse 🙂 – tøjet må der arbejdes på ;). Og tak for dine lækre lækre forslag 🙂 til billig garderobe!!!!! Min Clara O. er nu ca 2,5 år så jeg prøver at følge de fine ting du har lavet til Oline :). Kh Luci

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er så imponeret over din evne til lige at tilpasse mønstrene, så de bliver ekstra fine. Jeg har brugt dette mønster til en masse af de vendbare dragter og sidder nu og nær-lurer dine billeder, så jeg også kan sy dem i ‘enkelt-modellen’ 🙂 Den er så fin! -ligesom alle dine andre rompere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er kantebåndet i armene og benene? Det ses da ikke på forsiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er simpelthen SÅ dygtig til at sy! Jeg elsker også rompere, men køber mig til dem i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • olinesmor

   Ha ha ha så er det godt at der er masser af fine rompere at købe sig til. Er personligt vild med både Poppy roses og marmars.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oline elsker og hader # 2