Nye prikker og nye sko

Ferie planer

Thailand-2thailandSå gjorde vi det sgu. Bookede fly billetter til en tur til Thailand i 4 uger i januar 2016. Det bliver en fabelagtig slutning på min barsel, som slutter sidst i februar.

Har været i Thailand 2 gange gør, og glæder mig så meget til at komme tilbage igen, det er jo et fantastisk land. Maden, menneskene, strandene, det afslappede liv etc etc. Alt spiller bare.

Det er noget vi har haft planer om længe. Ja faktisk helt tilbage til dengang jeg var gravid med Oline. Men dengang kunne jeg simpelthen ikke overkomme det. Havde nok at gøre med at være mor og vende mig til den rolle, så kunne ikke overskude at rejse så langt væk. Så i stedet blev det til to små ferie. Først til Nice og så til Mallorca. Selvom det var dejlige ferie, så var det altså ikke Thailand.

Derfor har det også lige fra starten af min graviditet været planen at denne gang skulle vi afsted. Turen til Vietnam med Oline gav os virkelig blod på tanden, og at vi denne gang så også lige skal have en 9 måneder gammel baby med på slæb, ja det tager vi bare som en oplevelse. Det skal sgu nok gå.

Og så glæder vi os bare til at være sammen alle 4 i 4 uger uden nogle planer, uden vaske tøj, støvsugning, madlavning og alle de der sure pligter som nu engang hører den der nogle gange lidt kedelige dagligdag til.

Og så er det bare en fantastisk afslutning på en lang og forhåbentlig dejlig barsel.

Vi har ikke de store planer. Vi har indtil videre kun købt biletter til Bangkok, så de næste mange måneder skal vi bruge tiden på at finde ud af hvad vi så ellers skal. Forestiller mig noget med et indenrigs fly til Krabi eller Phuket, og så videre til Koh Lanta og så tror jeg vi begiver os ud i noget ø hop ned mod Koh Lipe. Men intet er sikkert endnu, så kom gerne med tips til lækre øer og strande, og hvad i ellers må ligge inde med af guldkorn.

Men nu først dansk sommer, og en dejlig lang barsel, og den skal altså bare nydes.

 

 

 

   

2 kommentarer

  • Åh det gad jeg dælme også godt. Specielt i januar ikke? Fri for flyverdragter og våde støvler.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det drømmer vi også om i min barsel. Lillefisen vil dog kun være 5-6 måneder gammel, så vi ser det lige an. Men elsker Thailand! Og længes tilbage..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye prikker og nye sko