Snoningshue og en lille vejledning

Årets mor

hellokittycykel1hellokittycykel3hellokittycykel2Prøv lige at se hvad der venter på Oline, når hun kommer hjem fra børnehave i dag. En helt fantastisk meget pink og meget Hello Kitty cykel. Tror i lige jeg vinder titlen som årets mor 2016?

Der er nok nogle i min omgangskreds der lige nu ruller sig på gulvet af grin. For i mange år, nok især før jeg blev mor, havde jeg forsvoret, at sådan noget bras , måtte mit barn ALDRIG få fingrene i. Især Hello Kitty havde jeg et noget anstreng forhold til, og især hende skulle vi holde på afstand. For en hver pris.

Og se hvad jeg nu helt frivilligt har været ude og købe. Verdens grimmeste og mest kiksede Hello Kitty cykel.

Men ved i hvad. Jeg elsker den. Og ved i hvorfor? Fordi jeg ved at min lille dejlige pige lige om lidt bliver verdens lykkeligste pige, og det smil og det kram hun kommer til at give mig, er helt sikkert det hele værd. Hendes lykke er uden tvivl min lykke, er hun glad så er jeg glad, og er hun verdens lykkeligste, ja så er jeg også verdens lykkeligste.

Og så fuck at Hello Kitty bare er jordens grimmeste lille møg kat.

   

2 kommentarer

  • Lotte Uldal

    Det er bare de mest rigtige ord, der længe er skrevet om møg-katten. Nok er den irriterende grim, men den gør vores små piger utrolig lykkelige….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snoningshue og en lille vejledning